Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 4. 2013,
10.04

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

hujšanje dieta bikini

Sreda, 17. 4. 2013, 10.04

8 let

Do popolne bikini postave brez stradanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Poletje se bliža, vas že grabi panika? Nikar, za vas imamo hitro in učinkovito rešitev - brez odrekanja hrani in napornega treninga.

Vam samo misel na strogo dieto pokvari dan? Vas razmišljanje o potenju v fitnesu spravlja v obup? Brez skrbi, predstavljamo vam pet preprostih trikov, ki bodo vaše telo spremenili v pravo telo za bikinke.

Izognite se kavi in črnemu čaju Večina ljudi pije kavo in črni čaj z mlekom ter sladkorjem in tako po nepotrebnem v svoje telo vnaša maščobe in sladkor. Zato spremenite svoje navade in začnite piti zeleni čaj, ki je bogat z antioksidanti, skrbi za vašo prebavo in znižuje nivo sladkorja v vašem telesu. Pijete ga lahko ohlajenega, od tri do štiri skodelice na dan.

Hodite, hodite, hodite Pustite avto doma in se na vsakdanje opravke odpravite peš ali z javnim prevozom. Preskočite vožnjo z dvigalom in se po stopnicah sprehodite peš. Da, tudi če živite v višjem nadstropju! Na začetku vam bo težko, čez nekaj časa pa se niti zavedali več ne boste, koliko korakov ste sposobni narediti v enem dnevu. In seveda, koliko kalorij lahko pokurite, ne da bi se tega sploh zavedali!

Obroke si kuhajte sami Hrana v menzah in restavracijah je lahko vprašljive sestave, zato si svoje obroke pripravite sami. Uporabljajte zdrave in sveže sestavine. Jedi naj bodo kuhane ali pečene na nekaj kapljicah olivnega olja. Izogibajte se ocvrtim jedem, kupljenim omakam ali že pripravljenim jedem iz zamrzovalnika. Sami si lahko skuhate vse, kar vam diši, pomemben je način, kako boste hrano pripravili.

Dovolj spanja Študije so pokazale, da tisti, ki dovolj spijo, pametneje izbirajo hrano, ki jo bodo zaužili skozi dan. Tisti, ki premalo spijo, v povprečju na teden pojejo za 300 kalorij hrane več od preostalih.

Pozor, ko jeste s prijatelji Družba je zelo pomemben dejavnik pri našem načinu prehranjevanja. Od slabe družbe lahko dobimo slabe navade – od nezdrave hrane do alkohola. Znano je, da največ prehranjevalnih prekrškov delamo v službi. Dovolj je že, da nas samo en sodelavec ves čas zalaga s sladkarijami ali drugimi mastnimi dobrotami. Ko je skušnjava prevelika, zdrav način prehranjevanja v trenutku pade v vodo.

Ne spreglejte