Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 7. 2013,
6.57

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Barcaffe

Ponedeljek, 1. 7. 2013, 6.57

8 let, 3 mesece

Zapeljivi okusi poletja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Končno je poletje v polnem zamahu! Topli sončni žarki nas mamljivo vabijo izven zidov naših domov in pisarn.

Mnogi se najraje osvežimo s skokom v morje, veliko nas osvežitev poišče v gorah, nekateri pa se enostavno radi prepustimo kar svežini domače sence. Vsem pa je skupno to, da se nam v vročih poletnih dnevih bolj priležejo hladne dobrote, ki nas osvežijo. Tudi namesto običajne kave si raje privoščimo ledeno kavo, ki nas prav tako predrami, hkrati pa nas tudi osveži. V nadaljevanju vam ponujamo nekaj zapeljivih poletnih okusov, ki bodo odlično nadomestilo za vašo običajno kavo ali preprosto posladek v popoldanskih urah.

Freeze

Barcaffé Freeze je slastna ledena kava, ki se najbolj prileže prav v vročih poletnih mesecih. Zavojček ledene kave Freeze zadostuje za pripravo enega napitka, v zloženki pa boste našli deset zavojčkov. Slastno ledeno kavo lahko pripravite v hipu, saj potrebujete le še mrzlo vodo ali mleko. Prav zaradi tega je izdelek zelo primeren tudi za uporabo na prostem. Po želji mu lahko dodate tudi zdrobljeni led, sladoled in smetano in ga tako spremenite v pravo poletno poslastico.

Coco Freeze

Na kaj najprej pomislite, ko slišite besedo poletje? Zelo pogosto nam ob omembi poletja misli odtavajo na peščene tropske plaže in kokosove palme, ki se bohotijo na njih. Kokos je nedvomno najbolj zaželen poletni okus, ki se poda mnogim poslasticam, tudi kavi. Ne verjamete? Potem morate poskusiti Barcaffé Coco Freeze, slastno ledeno kavo z okusom kokosa. Coco Freeze je osvežujoča dopolnitev linije Barcaffé Freeze, namenjena vsem, ki obožujete eksotični okus kokosa. Prav tako kot Freeze, lahko tudi Coco Freeze pripravite v hipu, saj potrebujete le mrzlo mleko ali vodo.

Slim&Fit

Želite uživati v skodelici kave brez slabe vesti? Potem je Barcaffé Slim&Fit pravi izdelek za vas. Slim&Fit je kavni napitek, ki nima dodanega sladkorja in je zato kot nalašč za poletno uživanje brez skrbi. Izdelek vsebuje L-karnitin, koencim Q10 in biotin, ki prispeva k izgorevanju maščob in drugih makrohranil. Vse tri substance so povsem naravne in v človeškem telesu delujejo v sinergiji. Ohranite vitko linijo in užijte poletje s slastnim kavnim napitkom Barcaffé Slim&Fit!

* Glede na vsebnost učinkovin v izdelku, priporočamo dve porciji napitka dnevno. Izdelek ni nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja. Izdelek se pripravlja z vročo vodo.

Ne spreglejte