Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 2. 2019,
20.52

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05

Natisni članek

film AMC TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 7. 2. 2019, 20.52

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Februarski vrhunci programa AMC

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,05
Februarski vrhunci programa AMC | V petek, 8. 2., si boste na programu AMC med drugim lahko ogledali film tega tedna, kultni Fargo bratov Coen, zadnji celovečerec Davida Leana Potovanje v Indijo in Allenovo satirično komedijo Banane.

V petek, 8. 2., si boste na programu AMC med drugim lahko ogledali film tega tedna, kultni Fargo bratov Coen, zadnji celovečerec Davida Leana Potovanje v Indijo in Allenovo satirično komedijo Banane.

Ta mesec bodo na programu AMC proslavili dva pomembna dneva, slovenski Prešernov dan in valentinovo, predstavljamo pa vam tudi tri petkove filme tedna.

Enchantimals
Trendi So vaši otroci že spoznali očarljive Enchantimals? #video #foto

Prešernov dan na programu AMC


Potovanje v Indijo (A Passage To India, 1984)

Napetosti med Indijci in britanskimi kolonialisti se približajo vrelišču, ko bela turistka obtoži mladega indijskega zdravnika, da jo je posilil med obiskom tamkajšnjih jam. Priredba romana E. M. Forsterja je zadnji film velikega Davida Leana (Lawrence Arabski). • V petek, 8. 2., ob 10.40.

 | Foto: Napetosti med Indijci in britanskimi kolonialisti se približajo vrelišču, ko bela turistka obtoži mladega indijskega zdravnika, da jo je posilil med obiskom tamkajšnjih jam. Priredba romana E. M. Forsterja je zadnji film velikega Davida Leana (Lawrence Arabski). • V petek, 8. 2., ob 10.40.

Banane (Bananas, 1971)

Woody Allen pokaže ves svoj bizarni humor v tej zgodbi o preizkuševalcu "čudaških naprav", ki ga pusti dekle (Louisse Lasser), preden postane predsednik majhne države, polne absurdnih pripetljajev. • V petek, 8. 2., ob 13.20.

 | Foto: Woody Allen pokaže ves svoj bizarni humor v tej zgodbi o preizkuševalcu "čudaških naprav", ki ga pusti dekle (Louisse Lasser), preden postane predsednik majhne države, polne absurdnih pripetljajev. • V petek, 8. 2., ob 13.20.

1984 (Nineteen Eighty-Four, 1984)

Priredba slovitega romana Georgea Orwella se dogaja v svetu, ki zahteva popolno podrejenost v dejanjih, besedah in razmišljanju, vključno z zvestobo "velikemu bratu". Glavne vloge v filmu so odigrali John Hurt, Richard Burton in Suzanna Hamilton. • V petek, 8. 2., ob 18.40.

 | Foto: Priredba slovitega romana Georgea Orwella se dogaja v svetu, ki zahteva popolno podrejenost v dejanjih, besedah in razmišljanju, vključno z zvestobo "velikemu bratu". Glavne vloge v filmu so odigrali John Hurt, Richard Burton in Suzanna Hamilton. • V petek, 8. 2., ob 18.40.

Filmi o politikih in političnih dogodkih
Trendi Je to političen film?

Valentinovo na programu AMC


Arlen Faber (The Answer Man, 2009)

Arlen Faber (Jeff Daniels) je pred dvajsetimi leti izdal izjemno priljubljeno knjigo o poduhovljenosti, danes pa je samotar, ki uživa samo še v družbi svoje kiropraktičarke Elizabeth (Lauren Graham). Ko ta ogreje njegovo hladno srce, Arlen spozna resnični pomen ljubezni. • V četrtek, 14. 2., ob 13.30.

 | Foto: Arlen Faber (Jeff Daniels) je pred dvajsetimi leti izdal izjemno priljubljeno knjigo o poduhovljenosti, danes pa je samotar, ki uživa samo še v družbi svoje kiropraktičarke Elizabeth (Lauren Graham). Ko ta ogreje njegovo hladno srce, Arlen spozna resnični pomen ljubezni. • V četrtek, 14. 2., ob 13.30.

Princ in jaz (The Prince and Me, 2004)

Danski princ Edvard se zaradi pomanjkanja zasebnosti odloči, da bo študiral v ZDA. Na univerzi spozna ameriško študentko Paige. Dvojica se iskreno zaljubi, dekle pa seveda ne ve, da je njen izbranec danski prestolonaslednik. • V četrtek, 14. 2., ob 15.05.

 | Foto: Danski princ Edvard se zaradi pomanjkanja zasebnosti odloči, da bo študiral v ZDA. Na univerzi spozna ameriško študentko Paige. Dvojica se iskreno zaljubi, dekle pa seveda ne ve, da je njen izbranec danski prestolonaslednik. • V četrtek, 14. 2., ob 15.05.

Ženska-hudič (She-Devil, 1989)

Glamurozna avtorica 32 romantičnih romanov (Meryl Streep) staromodni gospodinji (Roseanne Barr) spelje moža (Ed Begley Jr.), ta pa jima v zameno pripravi zlobno in slastno maščevanje. Črna komedija je Roseannin filmski prvenec. • V četrtek, 14. 2., ob 20.20.

 | Foto: Glamurozna avtorica 32 romantičnih romanov (Meryl Streep) staromodni gospodinji (Roseanne Barr) spelje moža (Ed Begley Jr.), ta pa jima v zameno pripravi zlobno in slastno maščevanje. Črna komedija je Roseannin filmski prvenec. • V četrtek, 14. 2., ob 20.20.

Popolnoma Cosmo
Trendi Serija, ki vam bo predstavila zakulisje ustvarjanja revije Cosmopolitan

Filmi tedna


Fargo (1996)

Zadolžen moški najame nesposobna kriminalca, da ugrabita njegovo ženo in od njenega očeta zahtevata odkupnino. Toda načrt se izjalovi, primer pa prevzame prejme noseča in vztrajna policistka. Kultni film bratov Coen je prejel oskarja za najboljši izvirni scenarij in glavno igralko (Frances McDormand). • V petek, 8. 2., ob 22. uri.

 | Foto: Zadolžen moški najame nesposobna kriminalca, da ugrabita njegovo ženo in od njenega očeta zahtevata odkupnino. Toda načrt se izjalovi, primer pa prevzame prejme noseča in vztrajna policistka. Kultni film bratov Coen je prejel oskarja za najboljši izvirni scenarij in glavno igralko (Frances McDormand). • V petek, 8. 2., ob 22. uri.

Divja ženska (Nell, 1994)

Nell (Jodie Foster) je odraščala z materjo in sestro dvojčico v popolni osami. Ko jo po njuni smrti odkrije zdravnik (Liam Neeson), z njo vzpostavi prijateljski odnos. Stvari se zapletejo, ko za zgodbo o "divji ženski" izvejo senzacionalistični novinarji. • V petek, 15. 2., ob 22. uri.

 | Foto: Nell (Jodie Foster) je odraščala z materjo in sestro dvojčico v popolni osami. Ko jo po njuni smrti odkrije zdravnik (Liam Neeson), z njo vzpostavi prijateljski odnos. Stvari se zapletejo, ko za zgodbo o "divji ženski" izvejo senzacionalistični novinarji. • V petek, 15. 2., ob 22. uri.

Strah pred temo (Afraid Of The Dark, 1991)

Triler o dečku z bujno domišljijo in pešajočim vidom, ki se ujame v lastne utvare in začne verjeti, da bo njegova mati naslednja žrtev blazneža na morilskem pohodu. • V petek, 22. 2., ob 22. uri.

 | Foto: Triler o dečku z bujno domišljijo in pešajočim vidom, ki se ujame v lastne utvare in začne verjeti, da bo njegova mati naslednja žrtev blazneža na morilskem pohodu. • V petek, 22. 2., ob 22. uri.

Februar na Epic Drama
Trendi Vrnitev serij Restavracija in Frankie Drake

Promocijski video Prešernovega dneva na AMC:

Filmi o psih
Trendi Pasje radosti v videoteki DKino #video #foto
Program AMC je na televiziji Telekoma Slovenije na programskih mestih 232 in 264 (HD) ter omogoča funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.
Ne spreglejte