Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
28. 3. 2015,
13.55

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sobota, 28. 3. 2015, 13.55

8 let

Top 10 zvezdniških obrazov (in teles) na modnih stezah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V začetku meseca sta se igralca Ben Stiller in Owen Wilson sprehodila po modnih brveh in s svojim nastopom zasenčila prave manekene. A nista bila prva iz sveta šovbiznisa, ki sta okusila vonj mode.

Ben Stiler in Owen Wilson

Igralca sta svoje manekenske sposobnosti pokazala v Parizu, kjer sta kot Derek in Hesel, vlogi iz filma Zoolander, predstavila oblačila za modna hišo Valentino.

Ellen DeGeneres

Zvezda pogovorne oddaje je lahko voditeljica, zna plesati in biti tudi manekenka. Leta 2010 je na modnih brveh predstavila oblačila modne znamke Richie Rich. Seveda je iz tega naredila tudi šalo, da manekenke velikokrat hodijo po modnih brveh z jeznimi obrazi, kar je popolnoma brez veze.

Ashton Kutcher

Ashton je pred vstopom v modne vode bil maneken. Podpisal je pogodbo z modno agencijo v New Yorku in bil na številnih modnih revijah. A kot igralec je leta 2011 z Viktorijinim angelčkom Alessandro Ambrosio nastopil na reviji v Sao Paulu ter predstavil oblačila za brazilsko znamko Colcci.

Kelly Osbourne

Voditeljica Kelly osborune je postala slavna v resničnostnem šovu Osbournovi. Leta 2010 je nastopila an reviji v dobrodelne namen, prav tako je to ponovila letos februarja, ko je Naomi Campbell organizirala dobrodelno modno revijo.

Sarah Ferguson

Nekdanja članica britanske kraljeve družine je že večkrat okusila vonj modnih stez, seveda vedno v dobrodelne name. Letos je nastopila v Londonu, kjer je z akcijo Fashion for relief zbirala denar za preprečevanje ebole in obolelih zanjo.

Beyonce

Beyonce se je prav tako leta 2006 za dobrodelne namene sprehodila po modnih brveh.

Paris Hilton

Svetlolasa bogatašinja je videti kot manekenka. Visoka, postavna, svetlolasa in seveda ljubi modne znamke. Mogoče je zato naredila kar svojo linijo sončnih očal, da se je lahko sprehodila po modnih brveh.

Lindsay Vonn

Ameriška smučarka Lindsay Vonn se je na lanskem tednu mode v New Yorku sprehodila v rdeči obleki. Poškodba kolena ni bila ovira,s prehodila se je s pomočjo bergel.

Lady Gaga

Ekscentrična pevka Lady Gaga se je v času svoje večje "modne norosti" sprehodila v oblačilih modne znamke Thierry Mugler.

Severina

Ne smemo pozabiti balkanske modne zvezde. Hrvaška pevka Severina je sodelovala na tednu mode v Beogradu kot manekenka, a modne steze ni prehodila, ampak jo je mlad maneken vlekel v kočiji. Nosila je modno kreacijo Marka Mitanovskega.

Ne spreglejte