Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 7. 2012,
13.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 13. 7. 2012, 13.29

8 let

Zvezdniki na testu očetovstva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Radi se poveselijo, ampak zelo neradi sprejemajo odgovornosti za svoje posteljne aktivnosti. Številni zvezdniki so skušali izpodbijati očetovstvo s testi DNK.

Zabava in odgovornost ne gresta vedno z roko v roki. Zvezdniki si radi privoščijo kakšno ljubimko, se nekaj časa zabavajo, a ko se "zalomi" in na svet prijoka nedolžen otroček, stisnejo rep med noge in zbežijo. Napredne metode odkrivanja očetovstva jih takoj razkrinkajo ali odrešijo morebitnih lovk na denar.

Justin Bieber

Mladi pop zvezdnik je moral na test očetovstva že pri sedemnajstih. Blondinka Mariah Yeater je pred meseci samozavestno zatrjevala, da nosi Justinovega otroka. Justin je po moško prevzel odgovornost za svoja dejanja, naredil test in z olajšanjem ugotovil, da ne bo postal oče.

Keanu Reeves

Leta 2009 je Karen Sala odvlekla igralca na sodišče in zahtevala tri milijone dolarjev preživnine za svojega otroka. Keanu je vztrajal, da je "nedolžen", odšel na test in s sodišča odkorakal zmagovalno. Test je bil negativen.

Mel Gibson

Ko se je Mel Gibson zaljubil v neverjetne čare Oksane Grigorieve, je pozabil na vse predsodke in moralne zadržke. Zapustil je svojo družino in se odločil za novo življenje z rusko lepotico. Kmalu se jima je rodila hčerkica in ko je v njunem razmerju začelo škripati, je začel dvomiti o njeni zvestobi in zahteval test očetovstva. DNK ne laže: Mel se ni mogel več izogniti očetovskim odgovornostim.

Eddie Murphy

Zelo medijsko razvpita je tudi afera med ameriškim komikom Eddiejem Murphyjem in nekdanjo spajsico Mel B. Pevka je zelo kmalu zanosila in ko je veselo novico sporočila Eddiju, se je on umaknil in odločno zavrnil možnost, da bi bil prav on oče njenega otroka. Testi so dokazali drugače.

Monaški knez Albert II.

Monaški knez je že vajen testov očetovstva, saj je na podlagi testov moral priznati kar dva nezakonska otroka.

Mick Jagger

Ko je bil poročen z Jerry Hall, je nekajkrat skočil med rjuhe z manekenko Luciano Gimenez Morad. Ko je zanosila, je zahtevala test očetovstva, ki je seveda pokazal, da je oče otroka. Mickov spodrsljaj je hitro odnesel Mickov zakon.

Ne spreglejte