Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 10. 2015,
13.02

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

advertorial Slowatch James Bond Omega moda

Ponedeljek, 26. 10. 2015, 13.02

2 meseca, 1 teden

Tri stalnice, brez katerih James Bond ne gre v akcijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Lepe ženske, dragi avtomobili in vedno popoln slog so stalnice, brez katerih James Bond ne bi bil najslavnejši vohun na svetu.

#1 Bondova dekleta

Bondova dekleta so glamurozna, skrivnostna in usodno lepa. So tudi ikoničen del vseh Bondovih filmov in si jih brez teh lepotic sploh ne moremo predstavljati. Ob katerih pa je oboževalcem filmov o slavnem vohunu najbolj zastajal dih? Izbrali smo top pet Bondovih deklet vseh časov.

Honey Rider

Honey Rider, ki jo je igrala Ursula Andress, je čisto prvo Bondovo dekle. Švicarka je v filmu Dr. No zaigrala leta 1962 in začrtala dolgo pot slavnih deklet.

Občinstvo v kinu je začarala v prizoru, ko počasi pride iz karibskega morja, oblečena v bele bikinke, ob strani pa nosi velik nož. Zagotovo pomembna filmska prelomnica!

Vesper Lynd

Vlogo Vesper Lynd je odigrala čudovita Francozinja Eva Green leta 2006 v filmi Casino Royale.

James Bond in Vesper se prvič srečata na vlaku, ki pelje v Črno goro. Medtem ko je on očaran takoj, Vesper ostaja hladna. A v nadaljevanju se vname velika strast …

Jinx

Ena najbolj odmevnih Bondovih deklet je Jinx, ki jo je zaigrala Halle Berry. Bondovo domišljijo je burila v filmu Die Another Day iz leta 2002, ko je bila 20. obletnica Bondovih filmov.

To so obeležili tako, da so ponovili prizor iz prvega filma, ko dekle stopi iz morja, oblečena le v bikinke, z nevarnim nožem ob strani. In lahko rečemo, da je Halle to odlično uspelo.

Elektra King

V vlogo Elektre King se je prelevila Francozinja Sopie Marceau, in sicer leta 1999 v filmu The World is not Enough. Gledalce je začarala s svojo očarljivostjo in usodno privlačnostjo.

Elektra med liki Bondovih deklet izstopa, saj ima zelo kompleksen karakter in ni tipično Bondovo dekle. Uspe ji celo, da se že ob prvem srečanju Bondu zašibijo kolena.

Dr. Christmas Jones

Zaigrala jo je prelepa Denise Richards, prav tako v filmu The World is not Enough iz leta 1999.

Njen lik je močna in inteligentna ženska, ki se ukvarja z nuklearno znanostjo, hkrati pa njen pogum preseže marsikaterega moškega.

James pa je oboževal tudi njeno predrznost.

#2 Nikoli brez prestižnega avtomobila

James Bond je znan tudi po tem, da vozi eksotične in drage avtomobile. Od prvega do zadnjega dela Bondovih filmov so bili ti stalnica njegovih nevarnih misij. Izbrali smo pet takšnih, ob katerih so se gledalcem najbolj cedile sline.

#3 Popoln slog

James Bond predstavlja popolnega moškega, inteligentnega, pretkanega in vedno do potankosti urejenega. Tako kot pri dekletih in avtomobilih tudi pri slogu ne sprejema kompromisov, zato izbira le najboljše. In tudi on ve, da je najpomembnejši modni dodatek pravega moškega elegantna ura, saj ta izraža moškost in dober okus za slog.

Ne spreglejte