Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
7. 7. 2013,
14.17

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Taylor Swift

Natisni članek

Nedelja, 7. 7. 2013, 14.17

8 let, 3 mesece

Taylor Swift vse peljala na sladoled

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Tega, da je dobro vzdušje v ekipi sodelavcev resnično potrebno za dobro delo, se očitno zelo dobro zaveda Taylor Swift. Ta je namreč vse svoje plesalce povabila v svoj novi dom.

Pevka je za konec tedna 30 svojih plesalcev povabila v novi dom, med obiskom pa za njih resnično lepo poskrbela. Peljala jih je na večerjo, jim razkazala novo mesto in vsem plačala sladoled.

Za novi dom v mestu Mystic je aprila odštela 17 milijonov dolarjev. Mnogi sosedje pa nad 23-letnico niso najbolj navdušeni. Čeprav zgodbic o divjih zabavah za zdaj še ni bilo, pa jih najbolj moti veččlanska varnostna služba pevke, ki jo varuje 24 ur na dan, in prepoved gibanja v nič kaj bližnji okolici njene hiše.

Pevka pa je že doživela svoj prvi incident, ki se je zgodil le mesec dni pozneje, ko je kupila hišo – 22-letni oboževalec, ki si je na vse pretege želel videti svojo ljubljeno, se je do Swiftove želel priplaziti oziroma kar priplavati. Ujeli so ga med plavanjem po bližnjem potoku oziroma reki in ga obtožili prečkanja tuje posesti.

Prav zato je pevka – kot odgovor za takšne podvige – malce v šali in malce zares izobesila opozorila po svoji posesti in zapisala verz svoje priljubljene pesmi: "I Knew you were trouble when you walked in. NO TRESPASSING." (Vedela sem, da prinašaš težave, ko si vstopil. Ne prečkaj posesti.)

Ne spreglejte