Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 7. 2012,
8.12

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 31. 7. 2012, 8.12

8 let

Suri hoče živeti s Tomom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Katie bo imela v prihodnosti veliko dela s prevzgojo svoje precej razvajene hčerke Suri, ki zdaj pravi, da bi raje živela z očetom, ker je manj strog in ji pusti več svobode.

Katie Holmes se bo v naslednjih tednih osredotočila predvsem na svojo šestletno hčerko Suri, ki je zelo zmedena glede nedavnega razhoda svojih staršev. Ker je Katie zavzela drugačno, predvsem bolj strogo starševsko vlogo, je Suri vsa iz sebe in želi živeti z očkom Tomom.

Tom je podpiral bolj permisivno vzgojo

Življenje mame samohranilke za Katie ne bo preprosto, saj jo čaka veliko dela z razvajeno in neubogljivo hčerko Suri. Odločila se je za drugačne prijeme, ki bodo Suri pokazali, da v življenju ni vse dovoljeno in mogoče.

Suri je namreč med liberalno vzgojo, ki jo narekuje scientologija, postala prava mala razvajenka. "Tom je Suri vse dovolil," je neki neimenovani vir povedal za časnik Us Weekly.

"Katie je opazila, da se Suri spreminja v pravo malo pošast. Resnično želi postati odgovorna mama in jo bo naučila nekaj discipline. Surino življenje se bo spremenilo."

Nič več visoke mode in scientoloških risank

Katie se danes zaveda, da je imela Suri v preteklosti vsega preveč. Njuno obsedeno nakupovanju je deklici izkrivilo resnično predstavo o vrednosti nakupov. Suri tako že pri šestih letih pozna različne blagovne znamke in prepozna obleke znamke Dolce & Gabbana ali Stella McCartney.

"Počela je in dobila čisto vse, kar si je zaželela," je nadaljeval neimenovani vir. "Katie bo čisto spremenila njen vsakdanji režim. Tako bo morala v posteljo že ob osmih zvečer. Tom ji je dovolil, da je bila pokonci cele noči, da je lahko gledala scientološke risanke."

Suri se bo počasi vključila v vsakdanje življenje, tako da bo obiskala običajno šolo in se družila s svojimi vrstniki.

Ne spreglejte