Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
23. 9. 2013,
6.53

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Slovenija lepotno tekmovanje finale zmagovalka

Ponedeljek, 23. 9. 2013, 6.53

7 let, 12 mesecev

Mis Universe Nina je skrivnostno dekle

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
V portoroškem kongresnem centru smo na sončni strani Alp dobili novo mis Universe Slovenije. Nina Đurđević je dekle, ki je ob razglasitvi zmagovalke zasijalo od sreče.

Nina Đurđević, mis Universe Slovenije 2013, je takoj po razglasitvi začela opravljati svoje dolžnosti in ena izmed njih je bil tudi prvi intervju. Za Planet Siol.net smo jo iztrgali iz množice in ugotovili, da je zmagovalka ne le lepo, pač pa tudi zgovorno, zanimivo in skrivnostno dekle.

Nina, kakšni so občutki ob zmagi? Joj, sploh ne morem verjeti. Še vedno ne dojemam ravno dobro, kaj se je zgodilo. Mislim, da je še prezgodaj.

Hočete torej povedati, da zmage niste pričakovali? Ne! Nisem! Po pravici povedano zmage nisem pričakovala.

Samo malo. Mladi ste, lepi in želite nam povedati, da niste pričakovali, da boste zmagali? Tako bom povedala: konkurenca je bila velika. Zmage res nisem pričakovala. Vsaka izmed nas štirinajstih je lepotica.

Se vam ne zdi, da je to malce "politično korekten" odgovor? Ne! Vsaka izmed nas je po svoje res lepa. Tekmovala sem z dekleti, ki imajo karizmo, ki so razgledane, inteligentne. Dobesedno vsaka od nas bi lahko zmagala.

Med občinstvom smo opazovali vašo mamo, ki je spremljala vsak vaš korak in ob vaši zmagi jo je odneslo s stola in zajokala je od sreče. Sta vaša starša vaša najbolj goreča navijača? Ja, res je! Videla sem jo. Moja starša sta bila moja največja podpornika.

Kako pa ste prišli do finala Miss Universe? Želela sem se prijaviti na kasting in sem se. Hotela sem dobiti izkušnje z lepotnega tekmovanja, to je bilo nekaj novega v mojem življenju, še nikoli nisem tako resno tekmovala.

S čim pa se ukvarjate v življenju? Sem študentka medicine, ukvarjam se s hip hopom in igram violino. Želim si postati kirurginja in upam, da mi bo uspelo.

Kako se boste pripravili na potovanje v Rusijo, kjer bo novembra finalni izbor za Miss Universe sveta? Dala bom vse od sebe, potrudila se bom, za drugo pa se pustimo presenetiti.

Kakšen bo dan po zmagi? Najprej me čakajo intervjuji. Potem pa bom še videla, kaj bo. Zmago bomo tudi proslavili, a najprej moram opraviti svoje obveznosti, proslavljanje pa zagotovo bo, brez skrbi (smeh).

Ne spreglejte