SiolNET. Trendi Svet znanih
7,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Magnifico bo prvič postal dedek

7,10

termometer

Magnifico | Magnifico naj bi bil znan po tem, da obožuje otroke, radi pa ga imajo tudi oni. | Foto: Ana Kovač
Magnifico naj bi bil znan po tem, da obožuje otroke, radi pa ga imajo tudi oni. Foto: Ana Kovač

Robert Pešut, bolj znan kot Magnifico, in njegova žena Barbara bosta decembra prvič postala stara starša, piše revija Lady. Njun sin Peter, ki se tako kot oče ukvarja z glasbo, namreč pričakuje svojega prvega otroka.

Magnificov sin Peter Pešut je član mladega glasbenega dueta iz Ljubljane Brudaz. S prijateljem Tadejem Kolarjem sta za svojo glasbeno zvrst izbrala trap, pojeta pa predvsem v srbščini.

S partnerko sta v razmerju že dalj časa

Peter in partnerka, s katero pričakuje svojega prvega otroka, sta v razmerju že dalj časa. 

Magnifico je lani decembra presenetil z novico, da bo njegov sicer tradicionalni božični koncert zadnji. Po 18 letih je tako končal niz koncertov, ki so skozi leta postali izjemno priljubljen glasbeni dogodek.

Magnifico z ženo Barbaro Pešut na predstavitvi njene pesniške zbirke Granit Žafran | Foto: Mediaspeed Magnifico z ženo Barbaro Pešut na predstavitvi njene pesniške zbirke Granit Žafran Foto: Mediaspeed

Preberite tudi:

Magnifico Trendi Magnifico presenetil: letošnji božični koncert bo zadnji Eva Cerar Trendi Nekdanji predsednik vlade je prvič postal dedek: njegova hči Eva je rodila #foto Al Pacino Trendi Legendarni igralec pri 83 letih pričakuje četrtega otroka
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin