SiolNET. Trendi Svet znanih
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ločila sta se najbogatejša Slovenca

10

termometer

Samo in Iza Login |  | Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed

Iza in Samo Login, ustanovitelja tehnološkega podjetja Outfit7, ki so ga leta 2017 za milijardo dolarjev kupili Kitajci in s tem zakonca izstrelili na vrh seznama najbogatejših Slovencev, sta se ločila.

"Da bi se izognila ugibanjem, napačni interpretaciji in morebitni posledični zmedi, prijatelje in javnost obveščava, da sva se v osebnem življenju ločila," je na družbenem omrežju Facebook zapisal Samo Login.

Zapisal je še, da prijatelje in javnost prosita, da spoštujejo zasebnost njune odločitve, ki je ne želita in nimata dolžnosti komentirati javno. Opozoril je še, da novinarji nimajo pravice posegati v njuno zasebnost več, kot jo sama razkrijeta, kar je odločilo tudi Okrožno sodišče v Ljubljani v postopku zoper Reporter Media d. o. o.

Iza Login, Samo Login Digisvet Megaprojekt najbogatejših Slovencev Ize in Sama Logina

"Ker so najini skupni cilji glede prihodnosti človeštva in našega planeta višji od najinih zasebnih, z ekipo Login5 Fundacije še naprej skupaj delava na uresničevanju našega poslanstva," je še dodal.

Bill Gates Digisvet Kot strela z jasnega: ločujeta se Bill in Melinda Gates

Zakonca Login sta bila v letu 2020 s premoženjem v višini 689 milijonov evrov trdno zasidrana na vrhu seznama najbogatejših Slovencev

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin