Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Petek,
3. 2. 2017,
17.44

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40

Natisni članek

Chrissy Teigen nosečnost Kanye West Jay Z Beyonce Kim Kardashian

Petek, 3. 2. 2017, 17.44

6 let, 7 mesecev

Kim ljubosumna na nosečo Beyonce

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,40
kim kardashian, beyonce | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Objava Beyonce, da pričakuje dvojčka, še vedno odmeva. Odziv na novico je bil neverjeten, med vsemi čestitkami, ki sta jih pevka in mož prejela, pa ena manjka.

Navdušenje nad Beyoncejino nosečnostjo je veliko, a kaže, da nekoga novica vendarle ni razveselila. Ameriški mediji so opazili, da Kim Kardashian ni čestitala (nekdanjima) prijateljema. "Kim je bila šokirana ob Beyoncejini novici in pozorno spremljala, koliko ljudi je všečkalo objavo. Ko je njena prijateljica Chrissy Teigen začela tvitati, da je najboljša prijateljica z Beyonce, je bila prizadeta in zaskrbljena," je za tabloid Radar Online povedal vir.

Kim se je v preteklosti družila z Beyonce, saj sta bila njuna moža Kanye West in Jay Z nekoč dobra prijatelja. Prijateljstvo se je močno skrhalo, le nekaj dni pred svojim živčnim zlomom pa je Kanye med koncertom napadel Jay Z-ja, ker z Beyonce po Kiminem ropu v Parizu oktobra lani nista niti poklicala, da bi preverila, kako je zvezdnica.

Po Kanyejevem živčnem zlomu naj bi Kim skušala zakon rešiti s tretjim otrokom. Pred dnevi je s svojim tvitom ("Retvitajte, če poskušate zanositi, preden bosta Kim in Kanye imela svojo kolekcijo oblačil za otroke") sprožila ugibanja, da je noseča oz. da skuša ponovno zanositi, nato pa je presenetila Beyonce z novico o dvojčkih.

Objava 35-letne pevke na Instagramu, da je noseča, je podrla rekord v številu všečkov, Kim pa je ponovno ostala v senci slavne pevke.

"Misli, da je večja zvezda od Beyonce. Ljubosumna je, ker je Beyonce slavnejša od nje. Ko so vsi tvitali ter čestitali Beyonce in Jay Z-ju, Kim in Kanye na družbenih omrežjih tega nista omenila niti z besedo. Dejstvo je, da bo imela Beyonce, ko se dvojčka rodita, več otrok kot Kim, in to Kim spravlja ob pamet," je za Radar Online še povedal vir. Dodal je, da se Kim ne bo predala kar tako, zdaj si bo še bolj prizadevala za otroka.

Ne spreglejte