Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 8. 2020,
8.40

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57

Natisni članek

Orlando Bloom otrok Katy Perry

Četrtek, 27. 8. 2020, 8.40

3 leta, 8 mesecev

Katy Perry je postala mama

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,57
Katy Perry | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Pevka Katy Perry in igralec Orlando Bloom sta se razveselila deklice.

Katy Perry in Orlando Bloom sta v sredo sporočila, da sta postala starša. Hčerki sta nadela ime Daisy Dove Bloom, veselo novico pa sta sporočila prek uradne strani organizacije Unicef, katere ambasadorja sta.

Fotografija z novorojenko, ki sta jo objavila na Unicefovi strani | Foto: Unicef.org Fotografija z novorojenko, ki sta jo objavila na Unicefovi strani Foto: Unicef.org

"Presrečna sva od ljubezni ob varnem in zdravem prihodu najine hčerke," sta zapisala, "a zavedava se, da sva med srečneži. Vsi ne morejo poroda izkusiti v takšnem miru kot midva."

"V mnogih skupnostih po svetu primanjkuje zdravstvenih delavcev in vsakih enajst sekund umre nosečnica ali novorojenček, večinoma zaradi vzroka, ki bi ga lahko preprečili," sta opozorila, "od izbruha covid-19 je ogroženih še veliko več novorojenčkov, saj primanjkuje pitne vode, higienskih sredstev, cepiv in zdravil. Kot novopečenima staršema se nama ob tem trga srce."

Katy Perry in Orlando Bloom sta se začela videvati leta 2016. Leta 2017 sta se razšla, leto pozneje pa sta naznanila, da sta spet skupaj. | Foto: Getty Images Katy Perry in Orlando Bloom sta se začela videvati leta 2016. Leta 2017 sta se razšla, leto pozneje pa sta naznanila, da sta spet skupaj. Foto: Getty Images

Ob rojstvu hčerke sta zato vzpostavila dobrodelno stran, na kateri zbirata donacije za Unicef, ki bo sredstva namenil boljši oskrbi porodnic in novorojenčkov.

Petintridesetletna Perryjeva in 43-letni Bloom sta zaročena od valentinovega lani, Daisy Dove je njun prvi skupni otrok. Bloom ima sina iz zakona z manekenko Mirando Kerr, od katere se je ločil leta 2013.

Oglejte si še:

Trendi Igralka se je razveselila sina in mu nadela edinstveno ime
Trendi Slavni par pričakuje tretjega otroka #video
Ne spreglejte