SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ima hiša Michaela Jacksona končnega kupca?

1

termometer

Za hišo, ki jo je najemal Michael Jackson, je kupec pripravljen plačati 17 milijonov, čeprav je izhodiščna cena 23,9 milijona.

Hišo, v kateri je pevec umrl, želi kupiti losangeleški poslovnež, čeprav je za posestev ponudil slabih sedem milijonov manj, kot je bila ta ocenjena.

Kot poročajo tuji viri, sta lastnik, ki skuša hišo prodati že tri leta, in morebitni kupec v resnih pogajanjih, ki ju bodo morda le pripeljala do skupne točke. Zainteresiranca dejstvo, da je v njej svoje zadnje dni preživel Michael Jackson, prav nič ne vznemirja in je ta podatek pri nakupu hiše zanj popolnoma nepomemben.

Ker je bil zadnji dom zvezdnika po njegovi smrti tako oblegan, pred hišo so prihajali številni oboževalci, je lastnik v preteklosti imel že kar nekaj težav s prodajo hiše. Kupci si seveda niso želeli kupiti z množico obkroženega doma. Da pa med Jacksonovimi navdušenci ni popularen le njegov dom, ampak tudi njegove osebne stvari, priča tudi dejstvo, da so pevčevo pohištvo lanskega decembra prodali za skoraj milijon dolarjev.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin