Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Četrtek,
20. 10. 2016,
7.41

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,03

Natisni članek

Melania Trump Ivanka Trump Hillary Clinton Bill Clinton Chelsea Clinton

Četrtek, 20. 10. 2016, 7.41

6 let, 7 mesecev

Hillary in Melania kot dan in noč

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,03
Predsedniško soočenje | Foto Reuters

Foto: Reuters

Za tretje in zadnje predsedniško soočenje je Hillary Clinton izbrala bel hlačni kostim, Melania in Ivanka Trump pa črno obleko. Žena Donalda Trumpa je presenetila, ker je ponovno oblekla bluzo z veliko pentljo.

Melania, ki je črno barvo izbrala že za prvo soočenje, je bila tokrat bolj poslovna kot seksi. Njen 1.790 dolarjev vreden kombinezon modnega oblikovalca Ralpha Laurena je imel veliko pentljo, z izbiro katere je Melania presenetila že na drugem soočenju. Ta se namreč v angleščini imenuje pussy-bow, pussy pa je vulgaren izraz za intimen del ženskega telesa.


Preberite še:
Trump: Hillary jemlje denar držav, kjer geje mečejo s stavb in zatirajo ženske #video

Ameriški CNN je zaradi Melanie prišel v Sevnico. Poglejte, kaj so posneli.


Po prvem soočenju je bila Melanijina pentlja deležna nemalo pozornosti zaradi starega posnetka, na katerem se Trump hvali, kako lahko ženske grabi za njihove intimne dele, a Melania očitno vztraja pri takšnem modnem videzu. Z vrnitvijo sloga 80. let prejšnjega stoletja je vse bolj priljubljen med modnimi oblikovalci.

Melania in Ivanka sta bili pred soočenjem zelo resni. | Foto: Getty Images Melania in Ivanka sta bili pred soočenjem zelo resni. Foto: Getty Images

Pomenljiva je tudi izbira črnine ne le 46-letne Melanie, temveč tudi Trumpove najstarejše hčerke, 34-letne Ivanke. Na družabnih omrežjih so se takoj vsule opazke, da sta Trumpovi dami že začeli žalovati, češ da bo republikanski predsedniški kandidat volitve izgubil. Ivanka je tako kot Melania oblekla črne hlače, zgornji del s samo enim rokavom iz satena pa je požel veliko pozornosti in odobravanja, saj je bila Ivanka videti hkrati seksi in sofisticirana.

Hillary kot nekoč sufražetke

Hillary Clinton je bila v belem kostumu z velikimi gumbi pravo nasprotje Ivanke in Melanie. Obleka demokratske kandidatke je delo Ralpha Laurena. Modni opazovalci v ZDA menijo, da je Hillary belo barvo izbrala, ker so sufražetke med svojimi protesti za enakopravnost pogosto izbrale povsem bele obleke, ker belo barvo povezujejo s čistostjo, porokami in mladostjo.

Hillary je tako kot na demokratski konvenciji izbrala belo barvo. | Foto: Getty Images Hillary je tako kot na demokratski konvenciji izbrala belo barvo. Foto: Getty Images

Mladostna je bila tudi Chelsea Clinton, ki je tako kot na dozdajšnjih soočenjih iz občinstva podpirala svojo mater. Chelsea je oblekla pikčasto obleko s kratkimi rokavi, ki se je končala malo nad koleni.

Ne spreglejte