Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 6. 2013,
19.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Paris Jackson Michael Jackson samomor

Sreda, 5. 6. 2013, 19.34

8 let

Hči Michaela Jacksona poskušala narediti samomor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Televizijska hiša E! News je potrdila, da so v zgodnjih jutranjih urah v bolnišnico prepeljali hči pokojnega Michaela Jacksona.

"Paris Jackson, hči glasbenika Michaela Jacksona, so v bolnišnico prepeljali po tem, ko je poskušala narediti samomor," je poročala televizijska postala E! News, ki se sklicuje na poročilo policistov iz Los Angelesa, ki so tudi potrdili, da so 15-letno najstnico prepeljali iz hiše v Calabasasu v bolnišnico na nosilih v zgodnjih jutranjih urah oziroma okoli pol dveh zjutraj. Policisti so se odzvali na klic, da je nekdo v hiši zaužil prevelik odmerek zdravil.

Paris je nekaj minut pred dogodkom na svojem profilu na Twitterju objavila dve objavi. V prvi se je spraševala, zakaj so solze slane, v drugi pa citirala verze pesmi Yesterday skupine The Beatles.

Paris je drugi Jacksonov otrok iz zakona z Debbie Rowe, njegovo nekdanjo gorečo oboževalko, ki mu je leta 1997 rodila sina Michaela Josepha Princa in leto pozneje še Paris, katere polno ime je Paris-Michael Katherine. Paris je bila, tako kot njen brat, spočeta s pomočjo umetne oploditve, večino svoje mladosti, vse do smrti svojega očeta, pa je živela daleč proč od medijev. Kot otrok je pogosto, če se je že pojavila v javnosti, nosila masko, saj Jackson ni želel, da bi mediji prišli do njenih fotografij. Paris je osupnila javnost, ko je na pogrebni slovesnosti svojega očeta, takrat je bila stara devet let, stopila do mikrofona in rekla: "Odkar sem se rodila, je bil moj očka najboljši očka, kar si lahko predstavljate. Rada bi samo povedala, da ga imam zelo rada." O zdravstvenem stanju Paris Jackson je odvetnik družine Perry Sanderz, ki povdarja, da je Paris stabilizirana, za spletno stran TMZ.com povedal: "Paris je psihično in fizično trenutno stabilna. Biti občutljiv 15-letnik je v vsakem primeru težko. Še posebej, če si hči znanega glasbenika oziroma, če ti med odraščanjem umre nekdo, ki ga imaš zelo rad."

Spletna stran TMZ.com poroča, da naj bi bila Paris Jackson že pred tem dogodkom nagnjena k samopoškodovanju, objavili so tudi nekaj fotografij Paris z vidnimi sledovi urezov na zapestju.

Ne spreglejte