SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Emma Watson: Slava je hudo breme

1

termometer

Biti slaven večkrat ni lahko, še posebej to občutijo otroci. O slavi v najstniških letih je spregovorila tudi Emma Watson, zvezdnica filmov o čarovniku Harryju Potterju.

Igralka Emma Watson sama zase pravi, da je tipični dokaz, da je breme slave včasih preveliko, sploh če si slaven že kot otrok ali najstnik. Zato naj bi igralka večkrat tudi razmišljala, da igralsko kariero obesi na klin oziroma da se posveti drugim stvarem, saj bi bila tako manj na očeh javnosti.

"Doseči prepoznavnost v mladih letih je lahko zelo težko, sploh če gre za takšno slavo, kot smo jo dosegli mi s Harryjem," je povedala Emma Watson, ki pravi, da je po končanih snemanjih potrebovala kar nekaj predaha, da se je odpočila od vseh intervjujev, fotografiranj, skratka od vsega, kar prinašata slava in prepoznavnost.

"Dejansko sem si vzela dve leti oddiha, potrebovala sem ga in želela sem si biti samo čim bolj stran od medijev. Sicer mislim, da se vse skupaj ne bo nikoli pomirilo, a zdaj je že veliko bolje, kot je bilo. Vmes sem razmišljala, kaj me veseli, če me veseli kaj drugega kot delo igralke in kaj bi lahko počela. Ker sem sicer oseba, ki ima rada mir in zasebnost, je bilo to zame še toliko težje. Vsak moj korak je bil na očeh javnosti," je povedala Emma Watson, ki pa je vseeno ostala v igralskih vodah. Kmalu jo bomo lahko gledali tudi v kriminalni drami The Bling Ring, ki ga je režirala Sofia Coppola.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin