Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 2. 2023,
11.26

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,65

1

Natisni članek

Felix Kjellberg starševstvo očetovstvo YouTube zvezda YouTube PewDiePie

Ponedeljek, 6. 2. 2023, 11.26

1 leto, 2 meseca

Eden najbolj znanih youtuberjev bo postal oče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,65

1

PewDiePie | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Kontroverzni youtuber PewDiePie bo postal oče. Švedski ustvarjalec vsebin, čigar pravo ime je Felix Kjellberg, je v videu sporočil, da z ženo Marzio pričakujeta otroka.

"Pred vami sem skrival skrivnost, in sicer da bom postal očka," je povedal v videu. Youtuber je povedal, da sta s partnerko Marzio novembra izvedela, da je noseča in da bosta postala starša.

"Tako sem hvaležen, da je do zdaj vse potekalo dobro," je dejal. Videoposnetek prikazuje Marzijin nosečniški trebuh, par med skupnim preživljanjem časa in pozitiven test nosečnosti.

Kot je še povedal Kjellberg, se je njegova žena med nosečnostjo spopadala z nekaj boleznimi, a je vse skupaj prenesla kot prava šampionka. Opisal jo je kot "najbolj ljubečo in skrbno osebo, kar jih pozna". Par se je po osmih letih zveze poročil leta 2019.

Leta 2019 sta se s partnerko Marzio po osmih letih zveze poročila. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Leta 2019 sta se s partnerko Marzio po osmih letih zveze poročila. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

"Niti malo ne dvomim, da bo čudovita mama," je o partnerki povedal Kjellberg, ki ima na YouTubu več kot 111 milijonov sledilcev in je na drugem mestu po številu sledilcev na platformi. Pred njim je s 116 milijoni sledilcev le MrBeast. PewDiePie v svojih vlogih govori o videoigrah in memih.

V zadnjih letih je njegovo kariero na YouTubu zaznamovala polemika zaradi obtožb o antisemitizmu in rasizmu. Večkrat je zanikal podporo rasističnim in antisemitskim sporočilom, poroča CNN. Leta 2017 je Disney z njim prekinil sodelovanje, potem ko je dvema moškima plačal, da sta v videoposnetku držala napis: "Smrt vsem Judom." Kasneje istega leta se je v drugem videoposnetku opravičil za uporabo besed.

Leta 2019 je napovedal, da si bo vzel odmor od platforme YouTube, in od takrat počasneje in redkeje snema ter deli videoposnetke.

Novice Zvezde YouTuba: Z odpiranjem igračk na leto zasluži do 17 milijonov evrov
Trendi Največji zaslužkar YouTuba je obogatel z igranjem računalniških igric
Novice Mladi milijonar s sanjsko službo dela vedno večje neumnosti
PewDiePie
Trendi Slovenijo obiskal svetovno znani youtuber #video
Ne spreglejte