SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Čarobnost Pepelkinih korakov

1

termometer

Baletni koraki Pepelke, zamišljeni za otroke, svet pravih čarovnij in srečni konec - vse to Čarobna dežela obljublja v najnovejši predstavi za otroke.

Nova predstava izobraževalnih uprizoritev o operi in baletu za otroke, ki jih pripravljajo v Čarobni deželi, bo v Cankarjevem domu v Linhartovi dvorani na ogled v soboto, 16. marca, ob 17.30. Z baletnimi copatki na nogah v vrtincu čarovnij bo mogoče videti Pepelko, ki bo poskrbela za srečen razplet.

Izhodišče odrske baletne pripovedi za najmlajše, predstava je primerna za otroke od 3. leta starosti dalje, je dobro poznana zgodba o Pepelki, njenem izgubljenem čeveljčku in najdeni ter uslišani ljubezni.

Baletno predstavo za otroke režirata Matej Rotovnik (tudi scenarij) in Ksenija Kovač, ki se podpisuje še pod koreografijo. V vlogi Princa nastopajo Luka Žiher, Damjan Mohorko in Gregor Guštin. Pepelko bodo upodobile Metka Beguš, Eva Gašparič in Karmen Kobe. V vlogi Čarovnika se pojavlja Matej Rotovnik, Sestro 1 igrata Ajda Šegula in Ksenija Kovač, Sestro 2 – Pianistko pa Irina Milivojević in Darja Mlakar Maležič.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin