Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 6. 2014,
17.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Zoran Dragić Goran Dragić Goran Dragić košarka poroka ljubezen ljubezen otrok

Petek, 20. 6. 2014, 17.59

8 let

Brata Dragić iskreno o poroki (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Košarkarska zvezdnika, brata Goran in Zoran Dragić, sta vse od otroških let dobra prijatelja. Letošnje leto je prelomno za oba, saj ju čaka poroka.

Avgusta lani je košarkarski as Goran Dragić obljubil večno zvestobo svoji dolgoletni ljubezni Maji, ki mu je tudi že povila prvega otroka. Odločitev za skok v zakon je bila sicer za medije presenečenje, a Goran in Maja sta vseeno romantično stopila v zakonsko zvezo, prstane sta izmenjala v Ljubljani, večje slavje in še ena poroka s pravo zabavo pa prihajata šele v teh dneh. Avgusta se bo poročil tudi Zoran.

"Poroka je nekaj lepega. Po eni strani se veseliš, po drugi te je malce strah. Veš, da se podajaš v skupno življenje, čeprav sva bila z Majo že dolgo skupaj, v ZDA sva živela, kot da sva poročena, a ta papir je le nekaj več," je povedal Goran in dodal, da je veliko možnosti za to, da se človek s človekom ujame, a je potrebnega tudi nekaj dela. "Zame in za Majo to vseeno ni tako drugače, ne glede na to pa veva, da sva poročena. Poroka je veselje, a tudi obveza," je še izdal Goran.

Za oba brata so bile priprave na poroko po svoje naporne. "Najtežje je bilo z gosti. Nisem vedel, koga naj povabim in koga ne, pisal sem seznam, bal sem se, da bo kdo užaljen. Goran je lepo povedal, da je končno odločitev dobro prepustiti zaročenki. Poroka je seveda za oba, ampak je na prvem mestu pri tem žena," pravi Zoran, ki se je na poročnem jedilniku odločil za sladico, kot je povedal v oddaji O na Planet TV. "Sladica bo nekoliko bolj zdrava. Sadje, naravni bio sladoled in tortica treh okusov," nam je izdal Goran, ki pa se ni vpletal v preostale podrobnosti, zanje je bolj odgovorna njegova bodoča žena.

In kdo bo prišel na poroko? "Veliko slovenskih športnikov bo povabljenih, tujih zvezdniških imen pa na mojem seznamu ni," je priznal Zoran. "Pri meni je enako. Imam nekaj košarkarjev iz srbske reprezentance in nekaj iz slovenske. Niso pa to zvezde iz NBA," se je zasmejal Goran. Več o porokah bratov Dragić pa si poglejte še v videoprispevku.

Ne spreglejte