Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 3. 2013,
10.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Kate Middleton princ William

Sreda, 6. 3. 2013, 10.48

8 let

Ali Kate res pričakuje deklico?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
V britanskih medijih je zaokrožila nova udarna novica o nosečnosti vojvodinje Cambriške. Kate ja namreč namignila, da pričakuje deklico.

Ob včerajšnjem obisku nacionalnega centra ribiške dediščine v Grimsbyju je bilo več kot pestro. Poleg tega, da je dogodek obiskala množica radovednežev, ki so hoteli videti Katin zaobljen trebušček, je Kate nehote razkrila še eno mikavno novičko. V pogovoru z eno od udeleženk naj bi se zagovorila in tako namignila, da pričakuje deklico.

Ena od udeleženk dogodka je za Daily Mail povedala, da se je Kate, ko ji je gospa poleg nje podarila plišastega medvedka, nekoliko zagovorila: "Najlepša hvala, čuvala ga bom za mojo h… Nato je obmolknila. V tistem trenutku sem se sklonila k vojvodinji in jo vprašala, ali je hotela reči za mojo hčerko."

Kate naj bi ob tem odločno odvrnila, da še vedno ne vedo spola otroka, pozneje pa se je popravila, da spola kraljevega otroka ne želijo javno razkriti. Je kraljeva skrivnost res razkrita ali gre le za naključje in besedno igro?

Otrok princa Williama in Kate že pošteno brca

Noseča žena britanskega princa Williama je vsem, ki pozorno spremljajo njeno nosečnost, na dogodku razkrila, da otrok že pridno brca.

Kot je pojasnila 31-letna Catherine, ki naj bi rodila julija, se otrok v njenem trebuhu "zelo močno" premika. Eno od brc je bilo mogoče celo videti pod njenim plaščem med torkovim obiskom.

Otrok princa Williama in Catherine bo tretji v vrsti za britanski prestol, takoj za Williamom in njegovim očetom Charlesom, ne glede na to, ali bo hčerka ali sin.

Sprejem, ki ga je v Grimsbyju v torek doživela Catherine, je bil zelo prisrčen. Helikopter, s katerim je zaradi megle z zamudo prispela v mesto, je pričakala navdušena množica, ki je mahala z zastavami in vzklikala: "Hočemo Kate!" Ljudje so jo zasuli z rožami in igračami za njenega še nerojenega otroka ter dobrimi željami.

Ne spreglejte