Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 6. 2020,
13.29

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

#dopustujdoma #dopustujdoma Portorož PR članek

Sreda, 24. 6. 2020, 13.29

3 leta, 9 mesecev

Pristno doživetje Istre le korak do morja

Oglasno sporočilo

Portorož, "kopališče svetovnega slovesa,“ kot so ga imenovali v času Avstro-Ogrske, leži v čudovitem, zavetrnem zalivu. Na eni strani ga obdajajo ene najstarejših solin v Evropi, na drugi pa se razgrinjajo značilni istrski grički z oljčnimi nasadi, vinogradi in sadnim drevjem.

Med oleandri, palmami, rožmarini in lovorji se razprostira letovišče St. Bernardin Resort Portorož, s hoteli različnih kategorij in cenovnih razredov, a z enim skupnim imenovalcem: z vrhunskimi standardi storitev, obogatenih z nepogrešljivim slovenskim gostoljubjem. Med njimi se razprostira povsem prenovljen Hotel Histrion, največji hotel na slovenski Obali, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij Istre.

Doživite neskončno modrino morja in pristno doživetje Istre. | Foto: Doživite neskončno modrino morja in pristno doživetje Istre.

Dobrodošli v Istri v vsej njeni popolnosti

Edinstveno doživetje čarobne Istre v Hotelu Histrion ponazarjajo zgodbe morja, sivke in oljk, sonca, mediteranske kulinarike, tipičnih istrskih zelišč in tradicionalne istrske arhitekture. V prostorni avli hotela vas tako najprej pozdravijo stene suhozidne gradnje, ki je vpisana na Unescov seznam nesnovne kulturne dediščine in je značilna za istrsko okolje. V trenutku vas prevzame občutek, da ste del nečesa posebnega. Ta občutek se nadaljuje tudi v vseh treh nadstropjih hotela, kjer sobe, v vsakem nadstropju posebej,  odsevajo duh istrske zgodbe. Izbirate lahko med sobami morja, sivke in oljk, ki jih med dopustovanjem na slovenski Obali srečujemo na vsakem koraku. Vsaka soba, ki je v pastelnih, naravnih tonih modre, vijolične in zelene, s pridihom Istre in razgledi, ki vam vzamejo sapo, ponuja oazo popolnega odklopa od vsakdana.

Sobe v prenovljenem Hotelu Histrion odsevajo duh istrske zgodbe. | Foto: Sobe v prenovljenem Hotelu Histrion odsevajo duh istrske zgodbe.

Z vseh strani obkrožen z neskončnim morjem

Istrsko čarobnost Hotelu Histrion doda tudi dejstvo, da je z vseh strani obkrožen z morjem in razgledi na neskončno vabljivo modrino, ki pa nikakor ni namenjena le gledanju! Le korak stran od hotela se lahko potopite v slovensko morje. Plaža Bernardin se uvršča med najbolj priljubljene in urejene plaže na slovenski Obali in se že vrsto let ponaša z modro zastavo, ki zagotavlja urejeno in varno kopanje vsem obiskovalcem. Ob njej je center vodnih športov, kjer si lahko izposodite sup, kajak ali vodni skuter, smučate na vodi ali se celo naučite jadrati! Najmlajše bo razveselilo tudi otroško igrišče, otroški bazeni, starši pa se medtem lahko sprostite v številnih lokalih in uživate v slastnih kulinaričnih specialitetah. Tik ob plaži je urejeno sprehajališče, ki vas vodi v srednjeveški Piran ali v živahno središče Portoroža.

Plaža Bernardin se uvršča med najbolj urejene plaže na slovenski Obali. | Foto: Plaža Bernardin se uvršča med najbolj urejene plaže na slovenski Obali.

Napišite svojo istrsko zgodbo med odkrivanjem lokalnih znamenitosti

Poleg plaže in edinstvenih sob z različnimi istrskimi zgodbami je Portorož odlično izhodišče tudi za odkrivanje okoliških znamenitosti na kolesu ali peš, saj slovenska Istra skriva še veliko neodkritih kotičkov, s katerimi boste Hotel Histrion lahko doživeli na svoj način. Globoko vdihnite, začutite sonce in sol na svoji koži in se prepustite vonju čisto svoje morske dogodivščine blizu doma.

Histrion | Foto:

Brezskrbni trenutki z vašimi najbližjimi

Zveni kot popoln oddih, ki ga zlepa ne boste pozabili, kajne! Da boste svoje proste dni z najdražjimi lahko izkoristili kar se da varno in brezskrbno, so v skupini Sava Hotels & Resorts v svojih hotelih in številnih edinstvenih namestitvah v objemu narave, vpeljali nadgrajene ukrepe čistoče in higiene.

Da boste svoje proste dni z najdražjimi lahko izkoristili kar se da varno in brezskrbno, so v skupini Sava Hotels & Resorts v svojih hotelih in številnih edinstvenih namestitvah v objemu narave, vpeljali nadgrajene ukrepe čistoče in higiene. | Foto: Da boste svoje proste dni z najdražjimi lahko izkoristili kar se da varno in brezskrbno, so v skupini Sava Hotels & Resorts v svojih hotelih in številnih edinstvenih namestitvah v objemu narave, vpeljali nadgrajene ukrepe čistoče in higiene. Poimenovali so jih Sava Hotels & Resorts Higienski Standard Plus, ki več kot le upoštevajo priporočila pristojnih zdravstvenih institucij. Poleg tega, da ob prihodu na destinacijo vsak gost prejme komplet za osebno zaščito, ki vsebuje zaščitno masko in sredstvo za razkuževanje, dodatno pozornost namenjajo razkuževanju površin v sobah.

Za maksimalno dezinfekcijo namestitev pred prihodom novega gosta uporabljajo najnovejšo tehnologijo popolne dezinfekcije sobe, ki ima certifikat za učinkovito delovanje tudi proti korona virusu, na recepciji pa imajo nameščene tudi termo kamere za preverjanje telesne temperature gostov. Tako se na  počitnikovanju res lahko sprostite in svoj čas in energijo posvetite le uživanju v trenutkih, ki bodo ostali z vami za vedno.


Naročnik oglasnega sporočila je Sava Turizem.

Ne spreglejte