SiolNET. Trendi Potovanja
Vsebino omogoča Si.mobil
  • Messenger
  • Messenger

Kaj se ji bo zgodilo v tistem hotelu?

 | Foto:
Vsebino omogoča Si.mobil

Kako se bo počutila Stella, ko bo končno prispela na sanjske počitnice? Kaj se dogaja v njeni glavi? Je strah upravičen? Nova zgodba Žige X. Gombača, All inclusive: Stella M in brezmejni strah čaka, da jo osvojite.

Plažnice so brezplačne kratke zgodbe za preganjanje poletnega dolgčasa izpod prstov priznanih slovenskih avtorjev.

Namenjene so tako tistim, ki jim je v kovčku zmanjkalo prostora za knjigo, kot tistim, ki jim je smisel življenja branje na plaži. Nova Plažnica izide vsak torek, četrtek in soboto v tednu na: plaznice.odljudi.si.

Pokukajte v zgodbo All inclusive: Stella M in brezmejni strah:

Po pristanku je na letališču prevzela avtomobil in se podala proti hotelu. Ta del poti je minil v nelagodnem pričakovanju, kaj jo čaka na cilju. (All inclusive: Stella M in brezmejni strah, Žiga X. Gombač)

 | Foto:


Žiga X. Gombač:

Žiga X. Gombač (1976) se je rodil v Ljubljani, mestu, ki mu je podarilo kopico navdiha, izkušenj in spoznanj. Tudi zelo neposrednih, pristnih in bolečih. Skozi njih se je seznanil z množico oseb, tako dobrih kot slabih. In vsaka od njih se ga je dotaknila na svoj način. Tudi z željo, da bi ga spremenila. Kljub vsemu si je ostal zvest. Dovolj zvest, da o nakopičenem piše kar se da iskreno in svojevrstno. Zaveda se, da je avtor medij. Medij, v katerem čas nalaga usedline doživetij. In če hočejo slednja tja ven, v svet, jih je treba prežeti z odgovornostjo in pristnostjo. Nežno in spoštljivo jih je treba negovati, da se bodo dotaknila vsakega bralca posebej.


"Prelistajte" še po preostalih Plažnicah:

Kaj boste brali letošnje poletje?

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin