Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 9. 2013,
15.06

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 16. 9. 2013, 15.06

8 let, 1 mesec

Prihaja Planet izzivov … pridruži se!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Bi radi doživeli nekaj zvezdniškega in hkrati poskrbeli za osebno preobrazbo, ki bo za vedno spremenila vaše življenje? Berite naprej!

To je več kot običajen nagradni natečaj. Omogočamo vam nepozabno sedemtedensko izkušnjo, polno preprostih in zabavnih izzivov, s katerimi boste za vedno izboljšali svoj način življenja in kar je najboljše: VI boste glavni!

Kaj je Planet izzivov? Oktobra na Planet Siol.net pripravljamo nekaj novega: pričakujete lahko sedem edinstvenih tednov, v katerih boste aktivno sodelovali v interaktivnih dnevnih izzivih, nabirali točke skupaj z ostalimi in se potegovali za zelo bogate tedenske nagrade v skupni vrednosti 18 tisoč evrov!

Naša skupna pustolovščina osebnih izzivov bo potekala v sedmih različnih tematskih tednih: najprej bomo skupaj nabirali nekaj začetne motivacije, nadaljevali bomo z zdravo prehrano, oblikovanjem telesa in osebnim stilom. Peti teden bomo gradili samozavest, v naslednjem bomo izurili uspešnost na različnih življenjskih področjih, zadnji teden bo ekološko obarvan.

V družbi dveh skrivnostnih slovenskih zvezdnikov Ponujamo vam še več: ne samo da boste postali del nepozabnega interaktivnega potovanja, z malo sreče se boste prav vi znašli v središču dogajanja! In pri tem ne boste sami, saj se vam bosta na vaši sedemtedenski osebni preobrazbi pridružila dva slovenska zvezdnika, katerih imen pa še ne bomo razkrili, zato vas vabimo, da nas spremljate tudi v prihodnjih dneh.

Kako se prijaviti? Zelo preprosto: na naš elektronski naslov trendi@tsmedia.si pošljite svoje podatke s fotografijo in se potegujte za noro izkušnjo! Med vsemi prijetimi prijavnicami bo naša strokovna komisija izbrala štiri zmagovalce, ki bodo skupaj z našima zvezdnikoma posneli izzive in skupaj ustvarili Planet izzivov.

Kaj čaka zmagovalce natečaja? Z vami bomo ravnali kot s pravimi zvezdniki! Pripravili vam bomo pravo fotografiranje, družili se boste z našima zvezdniškima promotorjema, strokovnjaki z različnih področij vam bodo pomagali izboljšati življenjski slog, na koncu pa bomo vašo izkušnjo nadgradili z bogatim paketom presenečenja. In najpomembnejše: postali boste glavni obraz naših izzivov!

Kaj še čakate? Prijave sprejemamo do 29. 9. 2013.

Ne spreglejte