Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 5. 2016,
8.20

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Kopija-nova

Natisni članek

Kopija Nova šolske potrebščine šolska torba šola šolarji Nagradna igra advertorial

Petek, 6. 5. 2016, 8.20

2 meseca

Vsak dan napolnimo eno šolsko torbo

Vsebino omogoča Kopija-nova
šola šolarji učenci | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Polna šolska torba na začetku šolskega leta je prava dragocenost. To še posebej dobro vedo starši, saj gre za zajeten vsakoletni strošek. S sodelovanjem v nagradni igri lahko osvojite torbo in vse šolske potrebščine, ki jih zahteva vaša šola.

Proti koncu šolskega leta moramo že začeti razmišljati o vseh potrebščinah, ki jih bodo šolarji potrebovali prihodnje šolsko leto. Teh je vedno veliko in predstavljajo velik del družinskega proračuna. Samo za obvezne šolske potrebščine za enega otroka je treba odšteti več kot 200 evrov.

Starši se teh nakupov zato običajno ne veselijo, so pa šolarji vedno navdušeni, ko lahko v novo šolsko leto zakorakajo s čisto novo šolsko torbo in se šolsko delo začne s čisto novimi šolskimi potrebščinami.

Hej, pomembnež, nagrajujemo: osvoji polno torbo šolskih potrebščin

kopija nova | Foto:

Z malo sreče lahko povsem brezplačno napolnite šolsko torbo svojega šolarja.

Sodelujte v nagradni igri Hej, pomembnež, nagrajujemo!

Vsak delovnik maja bo en srečnež prejel popoln paket šolskih potrebščin, delovnih zvezkov in učbenikov, kot ga za prihodnje šolsko leto predpisuje njegova šola.

Za nameček pa si bo ta srečni nagrajenec iz kataloga šolskih potrebščin Kopija-nove izbral še novo šolsko torbo!

Prijavite se še danes. Nagradna igra traja do vključno 31. 5. 2016.

Prvak belih strmin za šampione zelenih klopi

Filip Flisar, svetovni prvak v smučanju v prostem slogu, že vrsto let sodeluje z uglednim založnikom šolskih potrebščin, podjetjem Kopija-nova iz Maribora. Njegova športna vztrajnost, temperament in simpatičen, sproščen, nevsiljiv karakter so zgled marsikateremu od naših otrok in najstnikov, zato podjetje Kopija-nova skupaj s Filipom Flisarjem neguje prav takšno podobo svojih blagovnih znamk Ajda in Moj planet.

Filipovo videopovabilo:

Posebno presenečenje – kartica z lastnoročnim podpisom in posvetilom Filipa Flisarja

A to še ni vse! Letos so skupaj s Filipom Flisarjem pripravili posebna presenečenje ob 20. jubileju podjetja: 20 srečnih pomembnežev bo izžrebano za posebno nagrado – Ekstra VIP Klub Ajda kartico z osebnim posvetilom in lastnoročnim podpisom našega brkatega asa!

Nasveti, kako zložiti potrebščine v torbo:

Kopija-nova ve, kaj potrebuje šolar

Na spletni strani www.kopija-nova.si se nahaja vse, kar šampioni in šampiončki šolskih klopi potrebujejo za uspešen spust po strminah in zavojih šolskega leta: Ajdine praktične nasvete za učenje, koledar zanimivosti in dogodkov ter prav vse o potrebščinah, ki jih šolarji tako nujno potrebujejo. Še več o prednostih, ki jih ponujata znamki Ajda in Moj planet, pa lahko dnevno preberete na njihovi Facebook strani.

Popolna oskrba za 380 osnovnih in 76 srednjih šol

šola šolarji učenci | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Kopija-nova že 20 let ponuja popolno, urejeno in brezskrbno oskrbo s šolskimi potrebščinami.  Podjetje se ukvarja izključno s to dejavnostjo, kar je velika prednost, saj imajo tako več možnosti, da se na oskrbo šolarjev res temeljito pripravijo.

Urejeno oskrbo s šolskimi potrebščinami so lani izvedli na kar 380 osnovnih šolah in 76 srednjih šolah. Vedno iščejo izboljšave v sistemu oskrbe, ter vsako leto ponudbi dodajajo nove izdelke. Pozorno sledijo novostim na področju šolskih potrebščin, spremljajo aktivnosti ministrstva za šolstvo in šport ter Zavoda RS za šolstvo. Na začetku leta se povežejo s šolami, kjer učitelji izmed vseh predpisanih učbenikov in delovnih zvezkov ter ponujenih šolskih potrebščin izberejo tiste, ki jih bodo učenci potrebovali pri pouku v naslednjem šolskem letu.

Na osnovi izbire učiteljev pripravijo ponudbe – modre naročilnice za starše, kjer so navedeni natančno tisti učbeniki, delovni zvezki in šolske potrebščine, ki jih bo šolar potreboval v naslednjem šolskem letu. Ko zberejo naročila, skrbno pripravijo pakete in jih do 17. avgusta pošljejo učencem na dom. Tako imajo učenci in starši še dovolj časa, da v naraščajoči evforiji pred začetkom šolskega leta ovijejo zvezke in knjige, napolnijo peresnice ter se v miru pripravijo na začetek pouka.

Spletna stran Kopija-nova – simbol preudarnega nakupa šolskih potrebščin

šola šolarji učenci | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Uporabniku prijazna, jasna in predvsem zelo ugodna spletna trgovina Kopija-nova z najboljšo izbiro šolskih potrebščin je simbol preudarnega nakupa šolskih potrebščin.

 

Vsak uporabnik se lahko nemudoma pridruži KLUBU AJDA, ki pooseblja vso pozornost in naravnanost podjetja Kopija-nova svojemu najljubšemu kupcu – šolarju.

Ne spreglejte