Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 4. 2013,
10.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

ženske ženske odnosi

Sreda, 17. 4. 2013, 10.00

8 let

Tabuji v odnosu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ženske v ljubezenskem odnosu potrebujejo vsaj sedem mesecev, da se lahko pred partnerjem popolnoma sprostijo, moški pa se s svojimi navadami obremenjujejo le prve tri tedne.

Tako je pokazala raziskava britanske spletne strani, ki je zajela več kot 1200 žensk, med katerimi jih večina misli, da morajo na začetku odnosa na partnerja narediti čim boljši in čim bolj ženstven vtis, zato temu prilagodijo svoje obnašanje. Vsaj dokler se tudi one ne sprostijo ...

Brez vetrov Medtem ko moški lahko spuščajo vetrove kadarkoli in kjerkoli, se ženske obnašajo, kot da se njim to nikoli ne zgodi, in se diskretno umaknejo, če jih napenja. Večina žensk se nikoli ne navadi spuščanja vetrov pred partnerjem, obstajajo pa tudi takšne, ki to z veseljem počnejo skupaj in ki vetrove jemljejo kot nekaj naravnega, česar se ni treba sramovati.

Glasno riganje Ženske še predobro vejo, da je glasno riganje ogabno in da moškega ne more privlačiti, pa čeprav prihaja iz drobnega telesa, zato tega pred najdražjim ne počnejo. Če bi se tudi moški navadili to početi z zaprtimi usti, ne bi bilo nič narobe.

Zanemarjen videz Ker želi narediti lep vtis, se ženska na začetku razmerja pred svojim izbrancem nikoli ne bo prikazala v starih, razvlečenih oblačilih, z mastnimi lasmi in brez šminke. Želi si, da jo moški doživlja kot lepo in urejeno, zato bo poskrbela, da bo zanj kot princeska.

Telesna nega Depiliranje nog in intimnih predelov, beljenje brčic, striženje nohtov ali puljenje obrvi spadajo med tista ženska opravila, pri katerih si ženske ne želijo moške radovednosti. Želijo si, da moški uživajo v rezultatu, ne pa, da vidijo, koliko truda je potrebnega za takšen rezultat.

Spodnje perilo Ženske imajo nasploh rade lepo spodnje perilo, čeprav priznajo, da so tudi velike spodnjice s širokim robom, ki spominjajo na tiste od starih mam, zelo udobne. A ne bodo tvegale, da bi jih v spodnjicah do kolen videl njihov zaljubljeni partner, zanj bodo zapeljive v čipkastih kompletih, vsaj dokler niso prepričane, da bo odnos trajal.

Ne spreglejte