SiolNET. Trendi Odnosi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ste rojeni popoldne? Zato ste živahni.

2

termometer

Za značaj ni nepomembna ura rojstva. Zjutraj rojeni so bolj mirne narave in sanjači, popoldanske ure pa vplivajo na energičen značaj.

Po numerologiji ima vsak dan v mesecu svojo frekvenco, tako je tudi z uro rojstva, ki naj bi po tej vedi vplivala tudi na naš bioenergetski naboj. Sanjači: rojeni med polnočjo in četrto uro zjutraj Rojeni v tem času so bolj tihe in mirne narave, nagnjeni k sanjarjenju. Imajo bujno domišljijo, včasih so odcepljeni od resničnosti, zato delujejo raztreseno.

Njihov način razmišljanja je drugačen, so poetični. Vedno so pripravljeni pomagati drugim in močno verjamejo svojim načelom. So plemenitega duha in radi predajajo svoje znanje. Dvom jim ni tuj, zaradi njega pa od časa do časa občutijo nemir.

Vztrajneži: rojeni med četrto in osmo zjutraj Zgodaj zjutraj rojeni posamezniki so najbolj vztrajni, kar velja za prav vse, s čimer se ukvarjajo. Praktičnost je njihova veščina, in ker so vnaprej pripravljeni na vse morebitne težave in izzive življenja, jih je težko presenetiti. Uresničevanje tega, o čemer drugi sanjarijo, je njihov cilj, v to pa so pripravljeni vložiti veliko truda.

Najpogosteje so zelo pametni, odlikuje pa jih tudi hitrost.

Optimisti in filozofi: rojeni med osmo in 12. uro Dopoldanski otroci so optimistični in razmišljujoči posamezniki. S svojo prisotnostjo razveseljujejo ljudi okoli sebe. So ambiciozni, zato imajo veliko možnosti za poslovni uspeh, čeprav so v zasebnem življenju poduhovljeni.

Radi globoko premišljujejo o življenju in medčloveških odnosih. Razširjajo svojo nesebično ljubezen in magnetsko toplino. So sočutni in sofisticirani.

Ustvarjalni in energični: rojeni med 12. in 16. uro Popoldne rojeni so največkrat energični, živahni in ustvarjalni ter vedoželjnega duha. Ustvarjeni so za učitelje, matematike ali velike govorce. V medosebnih odnosih so velikokrat konfliktni, drama je del njihovega življenja.

Z ustvarjalnostjo, ki jo premorejo, ni področja, kjer se ne bi izkazali.

Nemirni duh: rojeni med 16. in 20. uro Nemirni duh rojene v tem času vedno vodi do novih izzivov in v neznane situacije. Največkrat so uporniški, njihova energija, ki je lahko kdaj tudi vzrok za občutke tesnobe in živčnosti, pa je pravi dar. Čeprav velikokrat delujejo v naglici, je v ozadju vedno skrben načrt. Prihodnosti jih ni strah.

Dinamika je ena od njihovih odlik: hitro razmišljajo in delujejo. Pogosto spreminjajo svoje odločitve in stališča, zato lahko za tiste, ki jih ne poznajo dobro, delujejo lahkomiselni in površni, a je v ozadju vedno skrben premislek.

Večerna samozavest: rojeni med 20. in 24. uro Zvečer rojeni močno verjamejo vase. Rojeni v tem času so vodje po naravi, zato se težko uklonijo. Najtežje jim je, ko je ranjen njihov ego. Energijo za stik z drugimi in druženje nabirajo v samoti, ta je za njih nujen del vsakdana.

S svojo energijo in razmišljanjem vplivajo na druge, njihovo mnenje pa močno upoštevajo tako v družinskem, prijateljskem kot tudi profesionalnem krogu. Življenjske energije jim ne manjka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin