Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 2. 2015,
11.13

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

darilo ženske ženske Ilirija

Četrtek, 19. 2. 2015, 11.13

6 let, 7 mesecev

"Se ti zdi, da sem tip za nageljne?!"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Včasih so ženske ob dnevu žena sprejemale rdeče nageljne in z njimi z veseljem okraševale kuhinjske mize. Ne storite te napake: pozabite na rože, kupite ji nekaj bolj uporabnega in trajnega.

Rože ovenijo, njena lepota pa nikoli, zlasti če ji boste pri tem pomagali – tudi s pravo izbiro darila za 8. marec.

Praznujta njeno ženstvenost

Čeprav ima dan žena pomembno zgodovinsko simboliko, ga v zadnjih letih praznujemo predvsem zato, da počastimo žensko kot celoto – njeno lepoto, uspešnost, vsestranskost in karizmatičnost. Zato je prav, da se ji poklonite veličastno in brez zadržkov.

Po jutru se dan pozna: danes je nedelja! Dovolite ji, da še malo poleži. Olajšajte ji prebujanje z aromatično skodelico kave in toplim rogljičkom, ki ju boste skupaj s sporočilom prinesli kar v posteljo. Sporočilo naj bo poklon njenemu dnevu, v njem pa naj bo točen urnik razvajanj za tisti dan.

Čas je za sproščanje: poiščite wellness, ki dela tudi v nedeljo, in jo naročite na dolgo antistresno masažo celotnega telesa. Pustite jo nekaj ur samo, da uživa in se prepusti spretnim rokam strokovnjakov, vi pa v tem času pripravite teren za nadaljevanje dneva.

D darilo: sodobna ženska potrebuje konkretna darila, ki naj bodo praktična in uporabna. Tokrat vam bomo skrajšali čas, ki ga boste zapravili med prodajnimi policami, saj imamo zamisel za popolno darilo – to je darilo, ki bo hkrati olajšalo njeno delo pred ogledalom in bo tudi poskrbelo, da bo vedno nasmejana. Ne, to ni osebni frizer, je pa pripomoček, ki ga predlagajo vsi najsodobnejši lasni stilisti – likalnik za lase ghd Eclipse. Čeprav je za večino moških likalnik za lase popolna neznanka, pa je v zadnjih letih postal ključni lepotni pripomoček vsake ženske. Z njim si lahko privoščijo prave kameleonske preobrazbe – od sloga iz šestdesetih ali osemdesetih do sodobnih pažev in pričesk v slogu najljubših zvezdnic.

Prefinjenost in eleganca: da, to naj bo vodilo vajinega skupnega večera. Tokrat bo hitro urejena, saj ste ji kupili najboljši pripomoček za urejanje pričesk. Časa za večerjo in še kaj bo zato na pretek.

In ne pozabite: vsaka ženska ima rada pohvale in če vam bo tisti dan malo večkrat ušlo iz ust "kako si lepa", vam gotovo ne bo zamerila.

Ne spreglejte