Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
11. 2. 2013,
14.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

valentinovo ljubezen ljubezen

Ponedeljek, 11. 2. 2013, 14.48

8 let

Pričarajte si romantično valentinovo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ste brez idej za valentinovo? Predstavljamo vam nekaj namigov, kako preživeti najbolj romantično valentinovo do zdaj.

1. Odpravita se na nočno drsanje. S seboj vzemita termovko s sladko vročo čokolado.

2. Ustvarita si domači piknik – kar sredi dnevne sobe ali postelje. Razgrnita odejo in si privoščita vrsto najrazličnejših romantičnih jedi. Na svojo ljubezen nazdravita s kozarcem penine.

3. Izognita se gneči v restavraciji in si namesto večerje v vašem najljubšem lokalu privoščita kar romantični zajtrk.

4. Kupita prazno platno in ga porišita z vajino domišljijo. Vajina skupna mojstrovina vaju bo za vedno opominjala na vajino ljubezen.

5. Privoščita si romantičen filmski maraton! Če sta oba ljubitelja ljubezenskih filmov, si ustvarita intimni domači kino. Priporočamo vam filme Beležka, Notting Hill, Casablanca, Zaobljuba … Izbira je zelo pestra, dajta si duška!

6. Zasnubite jo: Če že nekaj časa razmišljate, da bi jo prosili za roko, je valentinovo idealna priložnost, da svoje sanje končno tudi udejanjite. Kar pogumno!

7. Na belih strminah: Vzemita si prosti dan in se odpravita smučat. Če imata možnost, najemita sobo in si privoščita vroč seks ob najbolj romantični zimski kulisi.

8. Presenečenje na delovnem mestu: Če je moral vaš partner tudi danes v službo, potem ga presenetite v času kosila in ga povabite na slastno pojedino. Ob slovesu pa mu obljubite, da se razvajanje nadaljuje zvečer.

9. Na potovanje: Odpravite se na nekajdnevni izlet. Samo naša celina vam ponuja številne možnosti za neverjetno romantične izlete: Verona, Benetke, Cinque terre, Pariz, Dunaj, Praga … Kaj še čakate? Zarišite si vajin popolni ljubezenski itinerar.

10. Na nočni pohod z baklami: Privoščita si malce prave pustolovščine in se z baklami odpravita na kakšen nočni pohod. Ko se bosta sredi noči utrujena vrnila domov, se namočita v toplo kopel, nazdravita s kozarcem vina, svoj popolni večer pa končajta s strastnim ljubljenjem.

Ne spreglejte