SiolNET. Trendi Odnosi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Otroški bazar smo obarvali v rožnato barvo

4

termometer

Otroški bazar, ki bo do nedelje gostoval na Gospodarskem razstavišču, se je za nekaj trenutkov obarval v rožnato barvo in tako napovedal, da je naš natečaj v okviru meseca otroka v polnem pogonu.

Gospodarsko razstavišče že osmo leto zapored gostuje Otroški bazar, ki velja za največji sejem za družine v Sloveniji. Tradicionalno se na njem odvijajo različne izobraževalne, kulturne in zabavne delavnice.

Že od jutra je tam zelo živahno, saj se otroci lahko preizkušajo v različnih spretnostnih in športnih igrah, na ogled pa je tudi pravi mini živalski vrt.

Poleg zabavnih in ustvarjalnih kotičkov za najmlajše pa številni ponudniki starše in učitelje informirajo o svojih storitvah, hkrati pa jim ponujajo ugodne nakupe s sejemskimi popusti.

Med pestro dogajanje smo se pomešali tudi mi in otroke razveselili z rožnatimi balončki, ki napovedujejo naš veliki natečaj, ki združuje vse osnovnošolce v Sloveniji. Več o natečaju si lahko preberete TUKAJ.

Ne pozabite: prijavite se lahko že danes. Svoj izdelek na temo Ko bom velik/-a, bom ... nam lahko pošljete na elektronski naslov trendi@tsmedia.si ali prek navadne pošte na naslov TSmedia (uredništvo Trendi), Cigaletova 15, 1000 Ljubljana.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin