Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 8. 2013,
15.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

moški ženska odnosi

Sobota, 17. 8. 2013, 15.48

8 let

Obnašanje, ki moškemu dvigne pritisk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
So stvari, ki jih moški pri ženskah odkrito občudujejo, in so stvari, ob katerih se jim tiho dviga pritisk, dokler jim nekega dne ne odnese ventila. Pa veste, s kakšnim obnašanjem mu greste na živce?

Vprašanja o debelosti "Sem predebela?" je vprašanje, ki moškim najeda živce, saj ste zanj super in ga nekaj kilogramov viška ali celulit niti malo ne motita, še všeč mu je! Moti pa ga, da pomanjkanje samozavesti, zaradi katerega dvomite o svojem videzu in konec koncev tudi o njem, ki si vas je izbral takšno, kot ste.

Obsedenost s predmeti Nič nima proti temu, da vajino posteljo prekrijete z okrasnimi blazinami, ki jih vsak večer zlagate v kupček, zato pa ne razume, zakaj jih ne bi smel uporabljati za vzglavnik. Kot ne razume, zakaj so nekatere brisače dobre samo za obraz in ne za celo telo ali zakaj imate v kuhinji baziliko samo za okras, ne pa tudi za kuhanje. Moški pač radi uporabljajo stvari, ki so okoli njih, in jim gre na živce, ko ne vejo, kaj smejo in česa ne.

Poskušate biti njegova mama Če se je pozabil namazati s kremo za sončenje, je lepo od vas, da ste ga enkrat opomnili, ni pa mu treba dihati za vrat, naj se za božjo voljo že enkrat namaže, ker bo imel občutek, da ga obravnavate kot njegova mama, torej kot otroka. Še bolj mu gre na živce, če ga boste na njegove pomanjkljivosti opozarjali v družbi ali celo stvari poskušali popraviti namesto njega. Kako preprečiti, da ga sonce vseeno ne bi opeklo, naj ostane v njegovih rokah, čeprav boste vi tista, ki ga boste vso noč tolažili in ga natirali z aloe vero.

Opravljanje prijateljice Moški ne razumejo, kako lahko ženske opravljajo svoje prijateljice, ker tega sami preprosto nimajo v sistemu. Niti na misel jim ne pride, da bi pred ženo komentirali, kako je bil njihov prijatelj oblečen ali kaj vse je govoril, in se naslednji dan mirno dobili z njim na pivu. Oni se družijo ali pa ne, zato jim ne gre v glavo, kako so ženske sposobne opravljanja svojih prijateljic, še manj pa so se pripravljeni spuščati v podrobnosti.

Ženskih pet minut Vsi kdaj zamujajo, a ženskih pet minut je pojem, ki moške spravlja ob pamet, saj teh pet minut navadno traja precej dlje, medtem ko oni čakajo, da bo pripravljena. In čakajo in čakajo, dokler je ne dočakajo, živci gor ali dol.

Naročanje solate Ali pazite na linijo in zdravje ali ne, je vaša stvar, ko pa mu v restavraciji nenehno kradete z njegovega krožnika in mu vedno pojeste polovico njegovega nezdravega sendviča, postaja resno živčen. Saj rad deli z vami, a odločite se vendar, kaj bi radi jedli in pustite njegovo hrano pri miru.

Če bi bila jaz ti ... Ko mu začnete razlagati, kaj bi storili na njegovem mestu in v njegovi koži, se mu začne temniti pred očmi. Lahko ste pametni, samo ne domišljajte si, da ste on, ker niste.

Ne spreglejte