Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 12. 2011,
11.55

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 16. 12. 2011, 11.55

7 let, 12 mesecev

Moškost, ki ženske odbija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Spoznajte 7 stvari, ki jih ženske na moških ne prenesejo, kaj šele da bi se jim zdele seksi. Morda boste potem bolje razumeli, zakaj je moški s tako čudovitim značajem lahko še vedno samski.

1. Kosmat hrbet

Težko boste našli žensko, ki bo razumevajoče kimala poraščenim moškim hrbtom, ne da bi zraven premišljevala o King Kongu. So ženske, ki kosmatost sicer obožujejo in se jim kosmatinci zdijo bolj seksi, ampak dlakav hrbet ne sodi zraven. Brž na depilacijo, da bo rezultat trajal, če se mudi, se pobrijte sami ali pa ... prosite za pomoč njo?

2. Konjski rep

In vsi njegovi približki. Stanje močno poslabšajo mastni lasje, zametki plešavosti in prhljaj, zato naj vse poti čim prej peljejo k frizerju. Če nekje v sebi verjamete, da je vaša moč v vaših laseh, ste v hudi dilemi, ampak verjemite ženskam, da ta moč ni odvisna od tega, ali je speta v čop.

3. Ogromna brada

Da se razumemo kar takoj, brado velikanko naj jo nosijo le Božički in dedki Mrazi, morda še kakšen gozdni mož iz pravljice, in to je to. Ženske nimajo nič proti urejenim bradam in brkom, kamor podivjane dlake, ki okoli ust poganjajo v vse smeri, ne sodijo. Tako niste možati, ampak strašljivi, zato šibajte k brivcu.

4. Telovadke

To si tiste res kratke hlače, ki se končajo tik pod ritnicami in ki bi jih vsaka ženska veliko raje videla na svojih (seksi) stegnih kot na stegnih svojega moškega. Ženske imajo rade lepo oblikovane moške noge, vendar telovadke niso stajling, ki bi ga tolerirale, ker je premalo seksi in preveč smešen.

5. Bele kopalke

Ne boksarice ne hlače do kolen, ampak dobre stare oprijete kopalke, ki tako izdajalsko razkrivajo vse moško razpoloženje, ženske spravljajo v neprijeten položaj, sploh če so bele barve. Hkrati bi se rade polulale od smeha in od sramežljivosti, a jih moškost preveč vznemirja, da ne bi ugibale tudi o njeni velikosti, zato jim pogled kar naprej uhaja pod popek. Končno spoznanje – take kopalke nosijo le moški, rojeni pred letom 1980, in geji.

6. Dekolte

Ko ženska nosi dekolte, se ve, kaj kaže. Ko ima moški do popka razpeto srajco, izpod katere kipi kup skodranih dlačic, ženske vejo, da kažejo zgolj svojo poraščenost. Zakaj že? Tudi ženske, ki se zaklinjajo, da mora biti moški primerno kosmat, ne razumejo razkazovanja dlakavih prsnih košev. Komur ni do depilacije, naj si vsaj zapne srajco. Stvari lahko nakit zgolj poslabša.

7. Nohtek

Ni ogabnejšega, kot je dolg noht, ki si ga moški pušča samo na mezincu – saj je ponavadi mezinec, kajne? V filmih ga imajo zvodniki in razpečevalci, da lahko z njim zajamejo kupček droge v prahu in jo preizkusijo ... Kakorkoli, kaj naj ta krempelj pomeni? Da igrate kitaro samo z enim prstom? Lepo vas prosimo!

Ne spreglejte