Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 8. 2015,
7.23

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Si.mobil advertorial

Četrtek, 20. 8. 2015, 7.23

2 meseca, 1 teden

"Mami, jaz bi šel s tabo ribe lovit"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Naša nagrajenka Janina se bo spustila v pravo ribiško pustolovščino. Drugo doživetje je morsko obarvano, čakamo samo še na ribe.

Nepozabna doživetja imajo novega junaka ali natančneje junakinjo. Odpluli bomo na morje in našo nagrajenko Janino odpeljali na prvi pravi ribolov. "Od nekdaj me veseli ribarjenje. Nekaj rib sem že ujela s trnkom, ampak na pravi ribiški ladji pa še nikoli nisem bila," nam je ob prvem srečanju povedala nasmejana mamica dveh otrok, ki ji je, kot pravi, to doživetje pisano na kožo.

"Ko sem prebrala razpis za doživetje, sem si rekla: 'Zakaj pa ne?' Takšne priložnosti verjetno ne bom več dobila, pa sem poskusila."

Sreča je bila na njeni strani, Janina pa je veselo novico najprej povedala možu. "Zelo je bil vesel zame in me podpira. Rekel mi je, da te priložnosti ne smem izpustiti iz rok."

Vzhičen nad mamino "kulsko" nagrado je tudi najmanjši družinski ljubitelj ribolova, ki si je očitno že rezerviral mesto na ribiški barki: "Mami, jaz grem s tabo, jaz bi šel tudi ribe lovit," so bile prve besede devetletnega Davida, ki je tudi sicer v družini najbolj zagret "ribič".

V višino nikoli, morje ji je bliže "Na prvo doživetje se nisem niti prijavila, to ni zame. Na morju se počutim bolj varno," nam je iskreno povedala Janina, ki je, odkar ima družino, bolj previdna pri izbiri doživetij.

Služba v marketingu in družina ji sicer vzameta veliko časa, vendar kljub temu zna uživati v manjših trenutkih samo zase: "Zelo rada zahajam v hribe, zadnji dve leti pa uživam ob delu na svojem vrtu."

Zdaj čakamo samo še na ribe, potem pa ... Mi smo pripravljeni, Janina je v nizkem štartu in polna pričakovanj na noč, ki jo bo preživela na morju. "Že dolgo nisem bila pokonci vso noč, upam, da bom zdržala."

Prepričani smo, da bo. Zdaj je vse odvisno od smeri, ki jo bodo na svoji poti ubrale ribe. Te so v preteklih tednih zbežale iz našega pretoplega morja in odšle na ohladitev v globine hrvaškega Jadrana.

Kako bo Janina prestala dolgo noč v družbi marljivih ribičev, koliko rib bo ujela in ali je njen strah, da preprosto ne bo zdržala, upravičen, boste lahko kmalu spremljali tudi vsi bralci Planet Siol.net. Tudi naša ekipa bo odplula, seveda vedno v družbi izjemno hitrega Si.mobilovega omrežja 4G/LTE. Berite nas še naprej!

Ne spreglejte