Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 5. 2017,
14.43

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

sončenje krema poletje sonce

Torek, 30. 5. 2017, 14.43

6 let, 6 mesecev

Zaščitite svojo kožo in oblačila

Oglasno sporočilo

Nova generacija NIVEA Sun vlažilnih losjonov in sprejev zagotavlja zanesljivo zaščito kože pred soncem in inovativno formulo, ki omogoča lažje izpiranje madežev, ki jih povzročajo UV-filtri.1 

Nivea Sun | Foto:

Poletje je zabavno: dneve preživljate zunaj, se igrate z otroki v parku ali preprosto uživate na plaži. Zavedate se, kako pomembno je, da kožo zaščitite z izdelkom za zaščito pred soncem in da morate izdelek večkrat na dan ponovno nanesti. Sčasoma vaša oblačila pridejo v stik z izdelkom za zaščito pred soncem – morda ko objamete otroka, si oblačite majico ali že med nanosom. Žal lahko izdelki za zaščito pred soncem na tkaninah povzročijo rumene madeže, ki so vidni zlasti po tem, ko oblačila operete. NIVEA Sun, vodilna blagovna znamka za zaščito pred soncem na svetu, je zdaj razvila resnično napredno inovacijo: z novo generacijo izdelkov NIVEA Sun Protect & Moisture z zaščito oblačil dobite zanesljivo zaščito pred soncem in inovativno formulo, ki omogoča lažje izpiranje madežev zaradi UV-filtrov!1

Nivea Sun | Foto:

Od kod madeži?

Rumeni madeži, ki jih povzročajo organski UV-filtri, so splošna težava v tej kategoriji izdelkov. UV-filtri, ki ščitijo pred UVA- in UVB-žarki, so nepogrešljivi za učinkovito zaščito pred soncem. Višji je ZF, večja je količina filtrov v izdelku in zato je načeloma trdovratnejši tudi madež. Ta težava je značilna za vse izdelke za zaščito pred soncem z organskimi UV-filtri, ne glede na to, ali izberete sprej, losjon ali aerosol, prav tako pa ni pomembno, kateri izdelek ali blagovno znamko kupite.

Nivea Sun | Foto:

Prvi izdelek za zaščito pred soncem, ki ščiti kožo in oblačila

"Razvili smo kompleks za zaščito oblačil in ga dodali naši zanesljivi in dobro poznani formuli linije NIVEA Sun Protect & Moisture," razlaga dr. Lara Terstegen z oddelka za razvoj izdelkov NIVEA Sun, Beiersdorf AG. "Ta tehnologija omogoča lažje izpiranje madežev zaradi UV-filtrov."1 Poleg tega se kompleks za zaščito oblačil aktivira šele med pranjem in učinkuje samo na oblačila – tako ne zmanjšuje zanesljive zaščite in dobrega odziva kože, po katerih je znana linija NIVEA Sun. Potrošniki, ki so preizkusili izdelke NIVEA Sun z zaščito oblačil, so bili navdušeni: devet od desetih preizkuševalcev je zatrdilo, da po pranju niso opazili nobenih madežev na svojih oblačilih!3 Te odlične rezultate je potrdil tudi inštitut Hohenstein, priznan preizkusni laboratorij, ki se ukvarja s preizkušanjem in certificiranjem tkanin.

Nivea Sun | Foto: Brezskrbno uživanje na soncu

Rumeni madeži, ki jih povzročajo UV-filtri, so splošna težava v tej kategoriji izdelkov. UV-filtri, ki ščitijo pred UVA- in UVB-žarki, so nepogrešljivi za učinkovito zaščito pred soncem. Višji je ZF, večja je količina filtrov v izdelku in zato je načeloma trdovratnejši tudi madež. Z novo linijo NIVEA Sun Protect & Moisture z zaščito oblačil dobite zanesljivo zaščito pred soncem, vrhunsko nego kože in inovativno formulo, ki omogoča lažje izpiranje madežev zaradi UV-filtrov1 – tako lahko v polnosti uživate na soncu. Novo formulo s kompleksom za zaščito oblačil najdete v vseh izdelkih NIVEA Sun Protect & Moisture. Izdelki so vodoodporni in dermatološko je potrjeno, da jih koža dobro prenaša.


[1] V primerjavi s prejšnjimi formulami

[2] Vir: Euromonitor International Limited; NIVEA glede na svetovne blagovne znamke v kategoriji nege kože na soncu, vklj. z zaščito pred soncem, nego po izpostavljenosti soncu in samoporjavitvenimi izdelki; vrednost maloprodaje, 2014.

[3] Test uporabe izdelkov blagovne znamke, marec 2016, Gran Canaria, Španija. Preizkušeni izdelki: NIVEA Sun Protect & Moisture losjon ZF 30, NIVEA Sun Protect & Moisture sprej ZF 30, vsakega je preizkusilo 150 potrošnikov.

Ne spreglejte