Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 6. 2015,
14.19

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 6. 2015, 14.19

6 let, 6 mesecev

Od vloge nerode v Harryju Potterju do lomilca ženskih src

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Matthew Lewis je zaslovel z vlogo Nevilla Velerita v filmski franšizi o mladem čarovniku Harryju Potterju, odkar smo ga nazadnje videli, pa je postal pravi hollywoodski zapeljivec.

25-letni Anglež se z igro ukvarja že od petega leta, po začetnih manjših vlogah v televizijskih nadaljevankah je pri enajstih letih sprejel vlogo Nevilla Velerita v Harryju Potterju in njegova svetovna slava se je začela. Od čudaka z rumenimi zobmi do junaka Matt je za vlogo nerodnega Harryjevega sošolca nosil dve številki prevelike čevlje in lažne rumene zobe, da bi bolj ustrezal opisu lika. Začudenje oboževalk je bilo zato toliko večje, ko se je Britanec, ki je bil v filmu sicer pogosto tarča posmeha (dokler ni postal junak), na rdeči preprogi pojavil v veliko bolj zapeljivi podobi kot na velikem platnu.

Igralca je puberteta presenetila že med snemanjem tretjega dela, ko je zrasel in izgubil precej teže, ob tem pa ga je celo zaskrbelo, da bodo njegovo vlogo dodelili komu drugemu. A na njegovo srečo se vse da "rešiti" s kostumi. Igralec je moral poleg umetnih zob nositi tudi podloženo obleko, v kateri je bil videti močnejši, in nastavke, s katerimi so bila njegova ušesa videti bolj štrleča. Mimogrede, Matta boste lahko kmalu videli v romantični drami Me Before You.

Na naslovnici poziral zgoraj brez Matthew pa je pred nekaj dnevi presenetil z naslovnico revije Attitude, kjer se je pokazal v novi luči – zgoraj brez in v "zgovornih" Armanijevih spodnjicah. Fotografije so navdušile številne oboževalke, celo toliko, da je spletna stran revije klonila pod množičnim obiskom.

Na vroče fotografije pa se je prek Twitterja odzvala tudi avtorica Harryja Potterja J. K. Rowling, ki je igralcu sporočila, da pogled nanj ni bil tako grozen kot na njegovega soigralca Daniela Radcliffa (ki je igral Potterja), ko se je ta povsem razgalil za Equus. "Naslednjič me opozori, za božjo voljo!" je na Twitterju zapisala Rowlingova.

Nekaj utrinkov s snemanja si lahko pogledate v spodnjem 70-sekundnem videu.

Ne spreglejte