Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 9. 2010,
12.38

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Sreda, 1. 9. 2010, 12.38

7 let, 12 mesecev

Lepotne skrivnosti slavnih lepotic

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Vsaka ženska ima svoje lepotne skrivnosti, ne glede na to, kako znana je. Nekatere so božjastno drage, spet druge dostopne vsem. V prvem delu vam predstavljamo trike, s katerimi skrbijo za kožo.

Angelina Jolie prisega na uporabo valjčka za kožo, s katerim si masira obraz in tako doseže videz mladostne kože, hkrati pa odpravlja tako nezaželene akne. Pravi, da na lepo kožo vpliva tudi to, da vsak dan popije kozarec rdečega vina in poje veliko oreščkov. Njena večna senca, Jeniffer Aniston, pa se enkrat tedensko raje odpravi na obisk h kozmetičarki, kjer izbira med tretmaji z morskimi algami in kisikom, zato pri svojih štirih desetletjih s čvrsto kožo nima nobenih težav.

Za zagorelost skoraj vsaka hollywoodska zvezda poskrbi s samoporjavitvenimi kremami, ker se je soncu potrebno izogibati in kožo pred njim ščititi. Obstajajo pa tudi kreme, ki neenakomerno zagorelost razbarvajo oziroma naredijo polt enakomerno porjavelo, odstranjujejo pigmentne madeže in starostne pege. Igralka Lisa Rinna prisega na uporabo belilnih krem, ki jo rešujejo pred zoglenelim videzom, vendar še vedno deluje precej zažgano.

Za lepši videz kože se zvezdnice, kot je Gwyneth Paltrow, zatekajo tudi k cinku, ki kožo izsušuje, predvsem zato, da bi odpravile mastno kožo in z njo povezane akne. Dermatologi priporočajo kombinacijo cinka, oplemenitenega z vitaminom C in izvlečkom iz lanenih semen, ki kožo hitreje pozdravi in zaceli. Jeniffer Love Hewitt pa svoje mozoljčke zatre na preprostejši način – nanje čez noč nanese malce zobne paste (vsebuje cink!) in pusti, da se ji do jutra vse skupaj posuši. No, Gwyneth se za svojo lepo kožo lahko zahvali tudi organski prehrani, veliki količini popite vode, predvsem pa se ne nastavlja sončnim žarkom in vedno nosi sončna očala. Svojo kožo dermatologom zaupa tudi Dita Von Teese, ki upošteva njihove nasvete pri vsakodnevni negi.

Cindy Crawford prisega na domačo lekarno, najprej na mešanico polnomastnega mleka in mineralne vode, s katero si nekajkrat na dan osveži in nahrani obraz. Mešanico si lahko sami pripravite doma in je izjemno učinkovita v prihajajočih mrzlih mesecih, ko je koža še bolj izsušena in manj elastična.

Ne spreglejte