Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
28. 2. 2014,
8.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nivea gube nega

Petek, 28. 2. 2014, 8.26

8 let

Izgovorov pač ne sme biti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Naporen in prepoln urnik je vsakdan marsikatere ženske. Kako najti čas za razvajanje in mladosten videz kože?

Naporen urnik žal ne more biti izgovor za utrujen in postaran videz. V prvi vrsti boste videz utrujene kože odpravile z zadostno količino spanja, ki bo odgnalo temne kolobarje pod očmi. Ne pozabite na vodo, ki čudežno zbriše podočnjake. Če spadate med tiste, ki se podočnjakov zlepa ne rešijo, si privoščite ohlajene kumarične obkladke. Ti bodo koži dali svežino. Koži privoščite še hranljivo kremo, ki ji bo dala dodaten sijaj.

Nenehno skakanje po opravkih vas bo utrudilo, zato si zvečer privoščite kopel za noge. V vedro, polno vode, segrete na 38 stopinj, vmešajte skodelico morske soli. Vaše noge bodo po namakanju prerojene in pripravljene na nove izzive (ter pohode).

Če smo ravno pri nogah … Kdaj vam je nazadnje uspelo narediti počepe? Tistih nekaj minut prostega časa, ki ga imate, namenite za mini telovadbo. Izvajajte počepe, križne korake, delajte kroge z rokami in boki, skratka, poženite kri po telesu! Tudi kratka telovadba bo poskrbela za nov val energije, ki bo preplavila vaše telo. In ne le dodatek energije, poskrbele boste za lepa in napeta stegna, ki jih boste lahko razkazovale že v prihodnjih mesecih.

Zvečer si ob večerni negi telesa vzemite še dovolj časa, da poleg obraza negujete tudi preostale dele telesa. Izberite kremo, ki bo polna kolagena in drugih sestavin, ki ne samo da bodo poskrbela za zdrav in čvrst videz kože, temveč jo bodo tudi primerno nahranila med nočnim počitkom.

Nekajkrat tedensko svojemu telesu privoščite tudi piling, ki bo poskrbel za hitrejšo obnovo kože in zgladil gube. Pospešena prekrvavitev in izboljšana struktura kože se bosta odsevali v sijoči, zdravi, predvsem pa čvrsti koži.

Ne spreglejte