Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 7. 2024,
11.35

Osveženo pred

2 meseca, 4 tedne

Vsebino omogoča Hotel Palace Portorož d.o.o.

Natisni članek

Natisni članek

advertorial noad Portorož dogodek pool party zabava ob bazenu zabava šampanjec Kempinski Palace Portorož

Ponedeljek, 8. 7. 2024, 11.35

2 meseca, 4 tedne

Moët & Chandon Ice Imperial Pool Party v Hotelu Kempinski Portorož

Eleganca na Obali

Vsebino omogoča Hotel Palace Portorož d.o.o.
Kempinski Portorož, Moet Chandon, pool party | Foto arhiv naročnika

Foto: arhiv naročnika

11. julij bo letos na Obali nekaj posebnega, saj bo Hotel Kempinski v Portorožu gostil prestižni Moët & Chandon Ice Imperial Pool Party. Ta dogodek obljublja nepozaben večer elegance, luksuza in vrhunske zabave, ki bo združila ljubitelje prestižnega šampanjca v čudovitem okolju. 

Kempinski Portorož, Moet Chandon, pool party | Foto: arhiv naročnika Foto: arhiv naročnika

Moët & Chandon, večni simbol prestiža 

Moët & Chandon, ustanovljen leta 1743, je več kot le blagovna znamka šampanjca. Je simbol prefinjenosti, tradicije in inovativnosti v svetu vrhunskega vina. Vsaka steklenica Moët & Chandon pripoveduje zgodbo o več kot 275 letih izkušenj in odličnosti. Vendar nam Moët & Chandon poleg tradicije ponuja tudi izjemne inovacije, šampanjec Moët Ice Impérial je nedvomno zvezda inovativnega kletarjenja, saj izkazuje nov mejnik v proizvodnji šampanjca in ponuja nov občutek jasne svežine in močnih sadnih okusov. 

Moët & Chandon Ice Imperial je prvi šampanjec na svetu, zasnovan posebej za uživanje z ledom. Ta inovacija je prinesla novo dimenzijo osvežitve in luksuza, idealno za poletne dni in noči. Ice Imperial združuje eksotične okuse tropskega sadja, svežino citrusov in aromatične note poprove mete. 

Kempinski Portorož, Moet Chandon, pool party | Foto: arhiv naročnika Foto: arhiv naročnika

Hotel Kempinski Portorož, oaza luksuza 

Hotel Kempinski v Portorožu je sinonim za luksuz in razkošje na slovenski Obali. Nahaja se v osrčju Portoroža, le korak od morja, in ponuja razkošne sobe, vrhunsko kulinariko in čudovit razgled na Slovensko morje. Njihov bazen in spa center sta popolna kulisa za eleganten poletni dogodek. 

Brezhibna gostoljubnost v Hotelu Kempinski je na najvišji ravni. Vsak gost je deležen posebne pozornosti in skrbi, kar zagotavlja nepozabno izkušnjo bivanja. To je idealen kraj za dogodek, kot je Moët & Chandon Ice Imperial Pool Party, kjer se prestiž sreča z brezhibno postrežbo. 

Kempinski Portorož, Moet Chandon, pool party | Foto: arhiv naročnika Foto: arhiv naročnika

Vabljivost in ekskluzivnost 

Moët & Chandon Ice Imperial Pool Party je ekskluziven dogodek, ki vabi ljubitelje vrhunskega šampanjca in prijetnega druženja. Gostje bodo imeli priložnost uživati v izvrstni glasbi, elegantnem ambientu in seveda v najboljšem šampanjcu. 

Zato si vzemite čas 11. julija 2024 ob 19. uri. Vstopnina znaša 25 evrov in vključuje kozarec vrhunskega šampanjca. Ne zamudite priložnosti za popoln poletni večer ob bazenu, kjer boste uživali v edinstveni atmosferi in neprekosljivem šampanjcu. Za to priložnost je predpisan dress code, in sicer oblačila belih barv. Izberite svoja najljubša bela oblačila in se popolnoma uskladite s čarobnim vzdušjem ob bazenu.  

Za goste, ki želijo ostati v Portorožu čez noč, ponuja Hotel Kempinski odlično nastanitev, kjer se boste po večeru elegance tudi odlično spočili. Poleg luksuznih sob in apartmajev hotel nudi tudi dostop do vseh svojih vrhunskih storitev, kar zagotavlja popolno udobje in razvajanje. 

Kempinski Portorož, Moet Chandon, pool party | Foto: arhiv naročnika Foto: arhiv naročnika

Moët & Chandon Ice Imperial Pool Party v Hotelu Kempinski Portorož je dogodek, ki ga enostavno ne smete zamuditi. Združuje vse elemente popolnega poletnega večera – luksuz, eleganco, vrhunsko zabavo in najboljši šampanjec. Pridružite se nam 11. julija ob 19. uri in doživite nepozabno noč ob obali. 

Svoj popoln večer rezervirajte tukaj. 

Ne spreglejte