Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 7. 2010,
10.42

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 22. 7. 2010, 10.42

7 let, 12 mesecev

Da boste videti vitkejši

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Praktično vse ženske si želimo popolno postavo in biti videti vitkejše je že velik korak v tej smeri. Predstavljamo vam nekaj preprostih napotkov, kako prikriti nekaj kilogramov.

Izogibajte se oblačilom svetlih barv, saj tako poudarite vse obline in nikakor ne skrijete tistih, ki bi jih želeli. Črna in mornarsko modra sta prava odločitev pri izbiri barve. Če se odločite za obleke različnih barv, poskrbite, da bodo imele vsaj isti ton. Trik, ki vedno vžge, je nositi oblačila z navpičnimi črtami – nikakor z vodoravnimi! – in majhnimi motivi. Drobne črte in ponavljajoči se majhni motivi so prava odločitev, da boste videti vitki in tako prikrili nekaj kilogramov.

Hlače in krila z visokim pasom so idealni za ljudi z močnejšim trebuhom, saj ga tako najlažje zakrijejo. Oblačilo kombinirajte s primernim pasom in tako bo vaša postava videti še boljša, vaš stil pa zelo moden.

Če ste obsedene s krili, pazite, da ne pretiravate z dolžino. Kratka krila bodo vaše noge naredila močnejše, predolga krila pa bodo prav tako dala videz večje konfekcijske številke. Srednje dolga krila so zato prava izbira, da boste videti elegantne in vitke.

Blazer je eden od modnih oblačil, ki ga zagotovo ima vsaka ženska. Še posebej črn izboljša obliko telesa in vas naredi vitkejše. Podobne učinke ima tudi dolga jopica.

Oblačila pa niso edina, ki vas lahko naredijo vitkejše. Opazujte se med tem, ko stojite, sedite in hodite. Z dobro držo odražate večjo samozavest, pokončna drža pa vas bo napravila vitke in modne. Ena od skrivnosti visokega in vitkega videza je tudi v visokih petah.

Poigrajte se z modnimi dodatki in tako pozornost usmerite stran od delov, ki jih želite zakriti. Izberite razkošnejši nakit, rute, pasove in klobuke ali pa druge dodatke, ki ne le preusmerijo pozornost, ampak tudi naredijo vašo postavo popolno.

Ne spreglejte