Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 9. 2013,
14.18

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 2. 9. 2013, 14.18

8 let

Naj se sliši glas slovenskih šolarjev!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Otroci vseh starosti in seveda starši ter učitelji, pozor: pripravljamo edinstveni ustvarjalni natečaj, ki bo združil šolarje iz vse Slovenije. Kako? Berite dalje!

Na Planet Siol.net bo svetovni dan otroka trajal kar en mesec. Ne samo 20. novembra, otrokom bomo namenili kar ves november.

November bo njihov mesec in naj se sliši njihov glas! Osnovnošolce zato vabimo k sodelovanju v našem ustvarjalnem natečaju, ki od njih zahteva nekaj iznajdljivosti, kreativnosti in predvsem veliko domišljije. Ker vemo, da imajo otroci tega na pretek, smo prepričani, da se nam obeta prava ustvarjalna pustolovščina.

"Ko bom velik/-a, bom ..." To je izhodišče našega natečaja, vse drugo je prepuščeno vaši ustvarjalni žilici.

Natečaj je namenjen vsem osnovnošolcem od 1. do 9. razreda. Učenci se lahko na temo »Ko bom velik/-ka, bom …« izrazijo z risbo, fotografijo, zgodbo ali videozgodbo, ki ne bo daljša od dveh minut.

Kaj pa nagrade? Seveda, nismo pozabili na nagrade! Projekt Mesec otroka bo močno družbeno-odgovorno usmerjen, saj bo podjetje TSmedia trem šolam, kjer se šolajo otroci iste šole, katerih izdelki bodo zbrali največ glasov v posamezni triadi, podarilo izjemen učni pripomoček: čitalec - interaktivno tablo! To pa seveda še ni vse, nagradili bomo tudi tiste otroke, ki bodo dobili največ glasov. Toda vsega vam ne moremo razkriti že takoj na začetku. Berite nas še v naslednjih dneh, ko vam bomo razkrili še več podrobnosti.

Začnite takoj! Uradno začnemo šele novembra, ampak ne čakajte do zadnjega trenutka. Zavihajte rokave, napnite možgane, ošilite barvice, pripravite fotoaparat in … akcija! Vaše izdelke pričakujemo na elektronskem naslovu mesecotroka@tsmedia.si ali prek navadne pošte na naslov TSmedia (uredništvo Trendi), Cigaletova 15, 1000 Ljubljana.

Ne spreglejte