Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 6. 2011,
7.36

Osveženo pred

8 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 16. 6. 2011, 7.36

8 let, 2 meseca

Rado Mulej: 5moških.com mi je prinesel pet dosmrtnih prijateljev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Frizer, voditelj in filmofil, ki si je Botra ogledal najmanj dvajsetkrat in nazadnje prebiral navodila za sestavo nove kosilnice, vabi na humanitarno edicijo uspešnice 5moskih.com.

Katera zvrst umetnost vas trenutno najbolj navdušuje, bi lahko opozorili na kakšen projekt, ki vam je še posebej ostal v spominu?

Če bi se iskal v zvrsteh umetnosti, bi težko opisal samo eno (teater, film, frizerstvo, starine in druge umetnine …). No, če se ustavim pri eni od vseh teh ljubezni (teatru), moram poudariti, da me absolutno navdušuje komedija, zato tudi igram v tovrstnem žanru. Kar pa zadeva projekte, jih je kar nekaj – v mladosti ples (osvojili smo naslov državnega prvaka), frizerstvo, vodenje TV-oddaj in raznoraznih prireditev, Naša Mala klinika, predstave (5moških.com, ŽenskeinMoški.com). Težko se je odločiti za en projekt. Ali lahko dva? Hvala. Naša Mala klinika (nepozabno) – projekt, ki me je za vse življenje zaznamoval z novim imenom, Reševalec Mile. In projekt, ki je rekorden, edinstven, uživaški, življenjski: 5moških.com. V mojem srcu je zbudil strast do teatra in mi prinesel pet dosmrtnih prijateljev.

Katero predstavo ste si nazadnje ogledali in kakšni so bili vaši vtisi?

Nazadnje sem si ogledal odlično monokomedijo igralca Lada Bizovičarja z naslovom FOTR. Resnično, vrhunska izvedba in zagotovljen smeh.

Kateri film ste si nazadnje ogledali?

Glede na to, da sem filmofil, težko rečem, da sem si kateregakoli ogledal nazadnje. Lahko pa povem, da sem si najmanj dvajsetkrat ogledal vso trilogijo Botra (The Godfather).

Kakšno glasbo najraje poslušate?

Vse, kar ni povezano z tehnom ali podobnimi beati. Komad naj bo sestavljen iz smiselnega besedila, ne iz enega ali dveh ponavljajočih se stavkov.

Katero knjigo ste prebrali nazadnje in kakšen vtis je napravila na vas?

Nazadnje sem prebral navodila za sestavo nove kosilnice in moram priznati, da mi še ni čisto vse jasno.

Kdo je vaš najljubši umetnik ali umetnica in zakaj?

Vsi, s katerimi sem imel možnost sodelovati. Zakaj? Ker so preprosto vrhunski ljudje.

Katero aktualno predstavo ali kulturni dogodek bi priporočili našim bralcem?

Dovolite mi, prosim, da vas počastimo s predstavo 5moških.com, in sicer 22. junija pred Prešernovim spomenikom v Ljubljani. Odigrali jo bomo samo za vas. Nič pa ne bo narobe, če boste s seboj imeli telefone in poslali SMS na 1919 z ključno besedo SPAS. Vsako sporočilo vas bo stalo le en evro, s tem pa boste pomagali pri gradnji nove hiše zavetja. Priporočam zato, ker lahko skupaj naredimo nekaj dobrega za ljudi, ki so potrebni pomoči.

Ne spreglejte