SiolNET. Trendi Kulinarika
Vsebino omogoča Pivovarna Laško Union d.o.o.
  • Messenger
  • Messenger

Vsaka žejna usta lahko najdejo svojo

poletje jezero prijatelji
Vsebino omogoča Pivovarna Laško Union d.o.o.

Poleti, ko se brezskrbno prepuščamo vznemirljivim avanturam, moramo pravočasno poskrbeti tudi za primerno osvežitev. Vrhunska izvirska voda je odlična odločitev. Ko si zaželimo nekaj drugačnega, pa se lahko povsem brez slabe vesti odžejamo tudi z nizkoenergijskimi vodami z okusi ali pa s takšnimi, ki nimajo niti ene kalorije.

Težko smo ga pričakali in tako hitro mine. Poletje z dolgimi dnevi in milimi nočmi je tako kratko, da moramo vsak dan poskrbeti za to, da ga dobro izkoristimo. Pri tem nam bo v veliko pomoč, če bomo nasmejani in v dobri telesni formi.

Če si želimo to poletje zablesteti v najboljši luči, ga posvetimo sebi in svojim najljubšim aktivnostim. So to sproščeni potepi po mestu ali vsakodnevni kratki potepi v naravi? Imamo mogoče raje potikanje po skritih mestnih kotičkih ali poležavanje na poletnem soncu? S knjigo, sami ali z najboljšim prijateljem?

Najbolj vroče poletne zaobljube

poletje plaža morje prijateljici

Prepustimo se počutju in naključju, ponavadi nas najlepši trenutki čakajo, ko najmanj pričakujemo. Poletje je čas za sproščeno uživanje brez strogih urnikov.

Čeprav smo poleti radi brez obveznosti, pa se pred najbolj vročo sezono v letu radi odločimo za vsaj kakšno zaobljubo. Med našimi najljubšimi je gotovo ta, da bomo poskušali vsak poletni dan napolniti s trenutki veselja in spontanosti, z veliko plavanja in uživanja na svežem zraku. V dobri družbi seveda.

A nikoli ne smemo pozabiti na tekočino. Ko se popolnoma prepustimo raziskovanju okolice in veselemu druženju, se moramo ob pravem trenutku spomniti tudi na pitje, še posebej ob vedno višjih temperaturah. Primeren vnos tekočine je ključen za naše dobro počutje.

Kamorkoli nas pot že zanese, ne smemo pozabiti na osvežitev, ki bo poskrbela za naše izvrstno počutje. Za vsaka žejna usta se najde prava voda. Svetujemo izvirsko vodo Zala, lahko pa posežemo tudi po vodi Zala z okusi ali po vodi Zala z okusi brez sladkorja. Za malce drugačno osvežitev z nežnimi mehurčki pa je zdaj na voljo tudi Zala z mehurčki.

Ali ste vedeli, da je …

zala voda … kar 20 odstotkov vsake plastenke izvirske vode Zala izdelane iz recikliranih plastenk?

izvirska vodo Zala prva slovenska ustekleničena izvirska voda, ki je bila polnjena v PET-plastenke?

… vodni vir, iz katerega se polni izvirska voda Zala v pivovarni, zaščiten pred površinskimi vplivi z neprepustnimi plastmi gline? To pomeni, da onesnažena voda s površja ne more priti v izvirsko vodo, ki jo črpajo.

… vodnjaška cev in celotna pot do polnilne linije iz nerjavečega jekla, iz katerega v vodo ne morejo pronicati nobene snovi s površja?

… da se na liniji voda brez obdelave napolni v kemijsko in mikrobiološko neoporečne plastenke, zapre, etiketira in embalira v ovoje ter zloži na palete?

Urbana voda, na sceni že 22 let

voda, pijača, pitje Foto: Thinkstock

Izjemna voda Zala iz središča prestolnice nas spremlja že več kot dve desetletji – kot prva embalirana voda je na slovenski trg vstopila leta 1995. V njeni družbi so zdaj že tri druge pijače, ki vse po vrsti postajajo velike uspešnice.

Voda Zala se lahko pohvali s konstantno kakovostjo in stabilnostjo mineralne sestave, ki ju preverjajo z rednimi analizami zunanjih akreditiranih laboratorijev.

voda Zala Člani družine Zala so:

Izvirska voda Zala

Voda Zala je vodilna v svoji kategoriji. Potrditev zaupanja potrošnikov izkazuje tudi večkratna nagrada Trusted Brand.

Je nevtralnega okusa in vsebuje malo mineralov. Odlikujejo jo enake lastnosti, kot jih ima v svojem izvoru.

Zala z okusi

Nizkoenergijske brezalkoholne pijače za popolno osvežitev so narejene na osnovi izvirske vode Zala in so brez dodanih konzervansov, polnjene so na aseptični liniji. Uspešnice Za Harmony, Za Life in Za Šport so namreč preoblikovali in preimenovali, vsebino pa ohranili. Dodali so nov okus maline.

Okusi: Zala bela breskev, Zala jabolko, Zala isotonic limona in grenivka, Zala malina.

Zala z okusi

Zala z okusi brez sladkorja

Zala z okusi brez sladkorja, ki smo jo do zdaj poznali pod imenom Nula, je narejena na osnovi izvirske vode, je brez konzervansov, brez sladil in brez energijske vrednosti. Vsebuje vodo, nizek delež sadnega soka in naravne arome ter je zato odlična tudi za diabetike.

Zali malina brez sladkorja je Inštitut za nutricionistiko podelil pečat Inovacija leta 2015. Letos si je celotna linija Zala z okusi brez sladkorja prislužila nagrado Inštituta za nutricionistiko za inovativnost v skupini pijač.

Okusi: Zala malina brez sladkorja, Zala grenivka brez sladkorja, Zala jabolko brez sladkorja, Zala bela breskev brez sladkorja.

Zala z okusi brez sladkorja

Zala z mehurčki

Zala z mehurčki je nova članica družine Zala. Polnjena je v 0,33-litrske pločevinke. Zala z mehurčki je nizkoenergijska gazirana pijača, narejena na osnovi izvirske vode Zala, z naravno aromo sadja, brez dodanih sladil, barvil in konzervansov.

Okusi: Zala malina z mehurčki, Zala jabolko z mehurčki.

Zala z mehurčki

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin