SiolNET. Trendi Kulinarika
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Somat Gold VIP kulinarično druženje

4

termometer

Vroči dnevi napovedujejo dolge poletne zabave. Eno takšnih sta nam na terasi ljubljanskega Nebotičnika z nepozabnim Somat VIP druženjem zakuhala Bine Volčič in Anja Križnik Tomažin.

Nova generacija pralnih tablet Somat Gold je bila povod za kulinarično doživetje in zabavo, ki so se je udeležili številni znani obrazi in predstavniki medijev.

S prekrasnim pogledom na Ljubljano in ob spremljavi poletnih ritmov DJ Sylvaina je blagovna znamka Somat ob predstavitvi novih Somat Gold tablet za pranje posode pripravila pravo kulinarično poslastico. Dogodka se je udeležilo veliko znanih obrazov, med drugim komentatorka šova Gostilna išče šefa Iryna Osypenko Nemec ter nekdanji tekmovalci Teja Perjet, Jani Jugovic in Nik Kavčič. V kulinaričnih dobrotah je užival tudi voditelj Nejc Simšič, najbolj provokativni udeleženec resničnostnih šovov Miha Kavčič ter ljubiteljica dobrih okusov Danica Lovenjak. Nekateri med njimi so prijeli tudi za kuhalnico in se preizkusili pri pripravi jedi. Sproščeno poletno vzdušje, ki ga je povezovala ljubiteljica domače kuhinje Anja Križnik Tomažin, je začinil mojster okusov Bine Volčič. Ta je zbranim gostom pokazal, da so v poletnih dneh najbolj priljubljene piknik zabave lahko tudi drugačne, peka na žaru pa omogoča pripravo pravih gurmanskih specialitet. Somat je za svoje goste poleg nepozabne žar izkušnje pripravil tekmovanje v pripravi krožnikov in okušanju jedi. Povabljenci so se tako lahko preizkusili v znamenitem testiranju jedi z zaveznimi očmi in preverili svoje sposobnosti prepoznavanja okusov. Hkrati pa se jim je ponudila edinstvena priložnost, da poprimejo za kuhalnico Bineta Volčiča ter mu priskočijo na pomoč pri pripravi zmagovalnega krožnika.

Za kuhanjem pa pride na vrsto tudi pomivanje posode. To, za mnoge neljubo opravilo, pa zahvaljujoč novi izboljšani formuli Somatovih tablet premium linije Somat Gold še nikoli ni bilo lažje in prijetnejše. Milijon drobnih aktivnih delcev, ki se nahajajo v tableti, prodre v zasušene in mastne madeže, ostanke hrane pa odstrani tudi na najbolj nedostopnih mestih in vedno znova doseže popolne rezultate. S Somat Gold tabletami je drgnjenje in namakanje preteklost, posoda pa se bo svetila kot še nikoli do sedaj!

Foto: Henkel

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin