SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Prva spletna kulinarična detektivka

Oglasno sporočilo

V prihodnjih tednih Polono Požgan in Saša Pappa čaka pravi kulinarični izziv, saj bosta v spletnih kuharskih oddajah skušala razvozlati devet skrivnostnih receptov in pripraviti jedi, začinjene z obilo humorja.

Celotna ekipa se je na snemanju kulinaričnih detektivk Lejko? Lejko! zelo zabavala. Celotna ekipa se je na snemanju kulinaričnih detektivk Lejko? Lejko! zelo zabavala.

Kuharica in voditeljica z dvema diplomama je v roke znova prijela kuhalnico, tokrat s partnerjem. Polona Požgan in Sašo Papp, nekoč z viktorjem nagrajena radijca, sta sprejela povsem nov izziv, saj se bosta v spletni kulinarični detektivki z veliko tekmovalnega naboja pomerila za prestižno nagrado – kulinaričnega viktorja. V devetih kuharskih oddajah sta bila namreč postavljena pred poseben izziv – razvozlati skrivnost devetih receptov in jih tudi pripraviti. Že naslov oddaje Lejko? Lejko! daje vedeti, da sta morala v oddajah s povsem svežim pristopom razrešiti kulinarične recepte, bolj ali manj značilne za deželo ob Muri. Kako sta unovčila svoj forenzični talent in detektivsko znanje, si ljubitelji kulinarike in humorja lahko ogledate že ta četrtek in naslednje še vsako soboto na spletni strani Pomurskih mlekarn ali profilu Lejko? Lejko! na Facebooku.

Sašo je v krizi srednjih let, Polona pa še zmeraj odlično kuha. Sašo je v krizi srednjih let, Polona pa še zmeraj odlično kuha.

Iz zaupnih virov smo izvedeli, da se je voditeljski par med napornim snemanjem zelo zabaval, z njim pa tudi celotna snemalna ekipa. To pomeni, da lahko v prihodnjih dveh mesecih pričakujemo obilo zabave, tokrat namesto na televiziji kar na spletu.

[video: 62595 / ]

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 38
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin