Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 4. 2016,
13.47

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Ave Grill

Foto: Thinkstock

Natisni članek

Ave grill advertorial

Sreda, 20. 4. 2016, 13.47

2 meseca, 3 tedne

Nagradna igra: Postani Chef burgerjev

Vsebino omogoča Ave Grill

Foto: Thinkstock

Zbiranje predlogov za najboljši burger je končana. Finalisti bodo znani v ponedeljek, 16.5.2016. Najboljšega čaka prava gurmanska pojedina.

So vam jedi z žara domače? Ste med prvimi, ki vsako leto odprete žar sezono? Se radi pohvalite z novimi okusi in idejami za pravo piknik pojedino?

Potem vam je tokratna nagradna igra pisana na kožo. Iščemo namreč najboljše predloge za grill burger.

Recept za uspeh: burger Ave Grill in vaša chefovska ideja

 | Foto: Izberite svoj najljubši burger Ave Grill in nam razkrijte recept za najboljšo pripravo burgerja. S solato, bučkami, morda posebno omako ali doma pripravljenim hlebčkom kruha? Kaj je za vas prvovrsten chefovski burger?

Pošljite nam svojo gurmansko idejo za najboljši Ave burger te sezone in se potegujte za noro nagrado: najboljši bo dobil velik paket gurmanskih izdelkov Ave Grill v protivrednosti svoje teže.

Nagradna igra bo potekala v dveh krogih: do 13. 5. 2016 bomo zbirali vaše ideje za najboljši recept z burgerjem Ave grill. Med vsemi prispelimi predlogi bo strokovna žirija potem izbrala deset finalistov, ki jih bomo objavili na Siol.net. Zmagovalca bodo tako v drugem krogu izbrali naši bralci.

Zmagovalec bo poleg glavne nagrade prejel še posebno priznanje: njegov predlog za pripravo burgerja Ave grill bodo natisnili na embalaži izbrane vrste burgerja.

Ne spreglejte