SiolNET. Trendi Kulinarika
Vsebino omogoča Alpe-Panon d.o.o.
  • Messenger
  • Messenger

Kaj okus sladoleda pove o vas?

McDonald's
Vsebino omogoča Alpe-Panon d.o.o.

Trojna čokolada, jagodne sanje ali morda vanilja z veliko preliva iz karamele? Kako je videti vaš najljubši sladoled in kaj pove o vašem značaju?

Ste vedeli, da okus vašega najljubšega sladoleda veliko pove o vaši osebnosti? Rešite test, zmešajte svoj najljubši sladoled in preverite, ali se sklada z vašim značajem.

McDonald's

Rešite test in se potegujte za bogate nagrade

Dnevne nagrade:

10-krat McSundae Deluxe

5-krat veliki meni z našim klasikom

10-krat skodelica McCafe

Glavna nagrada:

Apple iPhone 7

Poletna zabava, na kateri boste v sekundi odgnali vročino

Zabava v mestu, na travniku ali ob hitrih ritmih na plaži, kamorkoli vas bo zaneslo in ne glede na to, kakšen bo vaš izgovor za zabavo, bodite vedno pripravljeni na pravo osvežitev – s kremnimi in osvežujočimi sladoledi McSundae Deluxe.

In kakšen naj bo zmagovalni recept za pravo poletno zabavo? Osredotočite se predvsem na dvoje – dobro in raznoliko glasbo ter osvežujočo postrežbo, ki bo goste še dolgo držala na visokih obratih. Seveda morate najprej poskrbeti za izbiro prave lokacije in za ambient, ki bo pričaral tisto pravo filmsko zabavno vzdušje.

Z majhnimi dekorativnimi dodatki lahko navadno zabavo spremenite v pravo tematsko doživetje, ki ga lahko odlično dopolnite s pravim izborom glasbe.

Ženske, dekleta, zabava, poletje Foto: Thinkstock

Na pravem poletnem partiju seveda ne sme manjkati sladoled – pravi zvezdnik poletja, ki vedno poskrbi za tisoče okusov, predvsem pa za tisto prepotrebno osvežitev. In pravo raznolikost boste našli v McDonald'su, ki vam s svojimi sladoledi McSundae Deluxe omogoča, da si zmešate takega, ki bo čisto po vašem okusu.

Prav zato naj bo vaša naslednja zabava v znamenju okušanja različnih sladoledov. Poskusite prav vse okuse slastnih sladoledov v McDonald'su, naj vaši gostje izberejo svojega najljubšega, vzemite tablico ali telefon v roke in si privoščite še hitro igrico – rešite zabavni test in se potegujete za nore nagrade.

McDinald's

Naš izbor – jagoda, čokolada in smetana

Naš izbor za naslednjo sladoledno zabavo je tribarven – jagodni sladoled smo prelili z okusno čokolado, za piko na i pa smo si privoščili slastno smetano, ki je čokolado in jagode povezala v pravo poletno fantazijo. Energično in strastno!

Kakšen pa je vaš McSundae Deluxe?

 

Sladoledni lonček čaka, da ga napolnite z značajem

Rešite nagradni test, razkrijte svojo najljubšo sladoledno kombinacijo in se potegujte za nagrade. Pohitite, nagradna igra traja le do 30. 6. 2017.

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin