Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
15. 11. 2021,
6.44

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Oljarna Jeruzalem Sat iz Središča ob Dravi

Natisni članek

poslovna darila darila Oljarna Središče ob Dravi Jeruzalem SAT advertorial

Ponedeljek, 15. 11. 2021, 6.44

2 meseca

Darila, po katerih si vas bodo zapomnili

Vsebino omogoča Oljarna Jeruzalem Sat iz Središča ob Dravi
darila

Ob koncu leta je čas, da za poslovne partnerje izberemo prava poslovna darila – takšna, ki imajo zgodbo in so domačega porekla. Poskrbimo, da bodo ob darilih resnično uživali, razvajali brbončice in si nas po njih tudi zapomnili. Naj bodo izvirna, predvsem pa tudi osebna. 

S poslovnim darilom podjetja sporočajo, koliko jim pomeni sodelovanje in da si še naprej želijo negovati odnos. Darilo je opredmetena vez med tistim, ki darilo daje, in tistim, ki ga prejema, zato je zelo pomembno, da se pri izbiri daril za poslovne partnerje še posebej potrudimo.

Ko dajemo, sporočamo tudi svojo zgodbo. Z darilom slovenskega porekla bodo podjetja svojim poslovnim partnerjem sporočila, da so ponosna na svoje poreklo in da jim podarjajo košček svoje dežele.

Žlahtna darila iz Oljarne JERUZALEM SAT iz Središča ob Dravi

oljarna sat | Foto: JERUZALEM SAT- OLJARNA IN MEŠALNICA SREDIŠČE, D.O.O. Foto: JERUZALEM SAT- OLJARNA IN MEŠALNICA SREDIŠČE, D.O.O.

Obdarovanci so vedno najbolj veseli daril z osebnim pečatom, ki v sebi skrivajo zgodbo o tradiciji, kulturni dediščini in pokrajini, od koder darilo izvira. Tudi bučno olje z več okusi, ki ga lahko pospremimo s praženimi bučnimi semeni v sladkih in slanih izpeljankah, je pravo darilo z dušo.

Z žlahtnimi darili iz Oljarne JERUZALEM SAT iz Središča ob Dravi boste zadovoljili vse, ki imajo radi pristne slovenske okuse. Štajersko prekmursko bučno olje z zaščiteno geografsko označbo, hladno stiskano bučno olje, bučno olje iz belic, bučni liker, središko bučno olje s ptujskim lükom ter drugi izdelki iz buč, kot so čokolada z bučnicami, namazi iz buč in bučna semena z različnimi okusi, so pravi kulinarični presežki.

Obdarovanci bodo z njimi uživali pri pripravi najrazličnejših dobrot vse leto, tako da imajo ta darila neprecenljivo vrednost – zadovoljijo brbončice, obogatijo srce in so povrhu vsega še vrhunske kakovosti. Z darilom, ki se lahko pohvali s takšno tradicijo kot olja Oljarne JERUZALEM SAT iz Središča ob Dravi, je preprosto nemogoče zgrešiti.

obdarovanje | Foto:

Poslovni protokol pri obdarovanju zapoveduje:

  • Vrednost daril ne sme biti previsoka, da se ne pojavi zadrega.
  • Darilo moramo poznati, da lahko obdarovancu povemo nekaj besed o njem.
  • Darilo naj bo v skladu z značajem obdarovanca.
  • Darilo naj bo izvirno.
  • Če nam razdalje in čas dopuščajo, darilo predamo osebno.

Osebna darila brez meja

darila božič zavijanje | Foto:

Ljudje se radi obdarujemo, to nas zbližuje, saj z darili sporočamo pozornost in naklonjenost.

Pri osebnem obdarovanju si lahko privoščimo malce več domišljije. Še vedno pa imajo darila z zgodbo in karakterjem vedno večjo vrednost. Tudi za osebno obdarovanje se lahko odločimo za olja in druge izdelke Oljarne JERUZALEM SAT iz Središča ob Dravi.

Jeruzalem SAT | Foto:

Oljarna JERUZALEM SAT iz Središča ob Dravi že desetletja proizvaja naravno Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija, ki slovi po prijetnem vonju in polnem okusu. Odlična bučna semena iz krajev z največ sonca v Prlekiji in Prekmurju dajejo olju osnovo za kakovost. Kakovost bučnega olja pa je tesno povezana z načinom predelave in izvorom bučnih semen.

  • jeruzalem sat | Foto: Oljarna JERUZALEM SAT Foto: Oljarna JERUZALEM SAT Dokaz za pravo bučno olje je oznaka na etiketi zaščitena geografska označba. Pri tej oznaki ste lahko prepričani, da je olje pridelano iz semen buč, ki so zrasle v Sloveniji. S tem je zagotovljeno, da je olje iztisnjeno brez kemijskih dodatkov, torej na star tradicionalen način.
  • Od leta 2012 je Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija zaščiteno tudi na območju EU in vpisano v EU-register zaščitenih kmetijskih pridelkov oziroma živil.

Izvrstno osebno in poslovno darilo:

jeruzalem sat | Foto: Oljarna JERUZALEM SAT Foto: Oljarna JERUZALEM SAT

Štajersko prekmursko bučno olje

 

Sestavine: 100-odstotno jedilno nerafinirano bučno olje

 

Poreklo: Slovenija.

 

oljarna sat | Foto: JERUZALEM SAT- OLJARNA IN MEŠALNICA SREDIŠČE, D.O.O. Foto: JERUZALEM SAT- OLJARNA IN MEŠALNICA SREDIŠČE, D.O.O.

Svoj darilni komplet lahko sestavite z izdelki iz KATALOGA
Darilne pakete lahko sestavite po svojem okusu in izberete embalažo, ki najbolj ustreza vašim željam, lahko je preprosta ali pa bolj elegantna, premium.

Do 24.11.2021 je cena darilnega programa znižana za 10%.

jeruzalem sat | Foto: JERUZALEM SAT- OLJARNA IN MEŠALNICA SREDIŠČE, D.O.O. Foto: JERUZALEM SAT- OLJARNA IN MEŠALNICA SREDIŠČE, D.O.O. Darilni paket za razvajanje

Bučni liker, 0,10 l

Vino sauvignon, 0,18 l

Čokolada z bučnicami in solnim cvetom, 100 g

Pražene bučnice TO-GO, slane

Bučno olje, 0,10 l

Dva kozarca za žganje 

Lesena gajbica


jeruzalem sat | Foto: Darilni komplet z leseno nosilko

Bučno olje, 0,25 l 

Kis, jabolčni, starani, 0,25 l 

Lesena nosilka  

ALI

Bučno olje, 0,25 l 

Pražene bučnice, 100 g  

Lesena nosilka 

 


jeruzalem sat | Foto: Darilni paket za prleško južino

Bučno olje, 0,10 l

Olje iz bučnic in s ptujskim lukom, 0,10 l

Olje iz bučnic in s česnom, 0,10 l

Pražene bučnice TO-GO, 120 g, slane

Bučni namaz za hitro pripravo, 150 g

Bučni hrustavčki, 100 g

Lesena gajbica

PRELISTAJ KATALOG.

Ne spreglejte