Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 6. 2012,
22.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 1. 6. 2012, 22.01

8 let

Ta teden priporočamo: Soulfly in Oliver Dragojević

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ta teden bo na koncertnem področju žanrsko zelo pester. Poslušali bomo lahko vse od šansona, metala in dalmatinskih popevk.

Ponedeljek, 4. junij V ponedeljek bo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma potekala letošnja izdaja večera šansonov La vie en Rose, ki bo posvečen stoti obletnici rojstva skladatelja, glasbenika, dirigenta in aranžerja Bojana Adamiča. Poleg Vite Mavrič bodo nastopili Anja Rupel, Darja Švajger, Mia Žnidarič, Bilbi, Nina Strnad, Rok'n band, Polona Juh in še mnogo drugih. V Križankah pa bo isti večer nastopil Hari Mata Hari.

Torek, 5. junij V Kinu Šiška bodo nastopili keltski punkerji Dropkick Murphys, ki so v svoji karieri prodali več kot 3 milijone prodanih plošč, njihova največja uspešnica I’m Shipping Up to Boston pa je dosegla platinast status in se je proslavila v z Oskarjem nagrajenem filmu The Departed Martina Scorseseja, s ploščo The Meanest of Times pa so se uvrstili na Billboardovo lestvico Top 20.

Četrtek, 7. junij Galo Halo na Metelkovi bodo v četrtek obiskali Američani Soulfly, heavy metal bend, ki je Slovenijo obiskal že večkrat in vsakič znova navdušil. Njihov frontman, Max Cavalera, je navduševal že z bivšim bendom Sepultura, v Gali Hali pa tokrat obljubljajo intimen nastop s pridihom velikih festivalov.

Lahko se odpravite tudi v Kino Šiška, kjer bodo v okviru YU GO! nastopili The Frictions in vzepnjajoči se hrvaški rockerji, My Buddy Moose. V Križankah bodo nastopili britanski rockerji Wishbone Ash, ki so sloveli v sedemdesetih in osemdesetih letih prejšnjega stoletja s hiti Blowin' Free, Warrior in Throw Down the Sword.

Petek, 8. junij Petek lahko ob samih hitih preživite na Metelkovi, kjer bo v Gali Hali potekala zabava Sami Hitiči. A pripravite se, ne bodo vrteli hitov Justina Bieberja in Lady Gaga, temveč hite devetdesetih in osemdesetih.

Sobota, 9. junij V Križankah bo danes in jutri nastopil dalmatinski sivolasi šarmer Oliver Dragojević. Skupaj s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija bo pričaral košček nostalgije in vam ustvarili nepozaben večer.

V klubu Channel Zero bo v soboto čas za klubski večer Dub Lab. Po dolgem času bo svoje mesto na Dub Labu zopet zasedla avstrijsko – nizozemska invazija duba, saj bo nastopila zasedba Fevelina.

Nedelja, 10. Junij V mariborski dvorani Gustaf bodo teden zaključili grindcore allstar zasedba Brujeria, za ogrevanje pa bodo poskrbeli domači veterani crossoverja, obalni No Limits, z Encom Biaffrom na čelu.

Ne spreglejte