SiolNET. Trendi Glasba
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Premiera! Sara Tahirović predstavlja Stronger (video)

3

termometer

Zmagovalka resničnostnega šova Paradise Hotel Sara Tahirović z današnjim dnem predstavlja svoj prvenec, premierno na Planet Siol.net.

"Od zmage v Paradise Hotelu naprej nisem počivala niti en dan. Vsak dan sem imela številne obveznosti in plod tega dela z mojim producentom Borutom Šemerlom je skladba Stonger," je povedala simpatična Sarč, ki je del svojega priigranega denarja namenila tudi za videospot, katerega režijo je zaupala vse bolj iskanemu mlademu režiserju spotov Niku Karu.

"Všeč mi je bilo, kar je Niko pokazal že pri delu s Tino Maze, tudi videospot za Hannah Mancini mi je všeč, a najbolj všeč mi je moj, za pesem Stonger," se navihano pošalila Sara, ki pravi, da je bil zanjo ta dan težko pričakovan in da jo je zadnje dni kar nekajkrat zvilo, da bi videospot že objavila.

"Ne znam vam povedati, to je tak prijeten občutek. To sem si želela dolgo in zdaj so moje sanje uresničene. No, vsaj glede skladbe in spota, zavedam pa se, da se šele zdaj začne težko delo promocije skladbe, iskanja nastopov in vsega, kar je povezano s tem, da poskušam prodreti na slovensko glasbeno sceno. Upam, da bom zdaj dokazala, da znam peti, da bom dokazala, da lahko naredimo dobro skladbo in, kar je najpomembnejše, da bo skladba všeč poslušalcem," je povedala Sarč, ki je skladbo nekajkrat že predstavila v živo, pri publiki pa je naletela na dober odziv.

"Skladba Stronger je plesna skladba, namenjena za zabave in klube, obenem pa mislim, da je dovolj spevna in komercialna, da upam, da jo bodo dobro sprejeli tudi na radijskih postajah," je še polna pričakovanj Sarč, ki bo v prihodnjih dneh imela kar nekaj nastopov, na katerih bo lahko še dodatno preizkusila, kako občinstvo sprejema njen prvenec.

Kako pa je Sarin izdelek všeč vam?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin