Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 12. 2014,
10.42

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Kurzschluss

Četrtek, 4. 12. 2014, 10.42

8 let

Nepozaben uvod v veseli december

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pretekli konec tedna je nakazal, kaj lahko do konca decembra pričakujemo v festivalskem klubu Kurzschluss. Prvi decembrski petek v Kurzschluss prihaja Pendulum DJ set & Verse.

Pretekli konec tedna je v prestolnici svoja vrata ponovno odprl klub Kurzschluss. Prvi rojstni dan je priljubljeni kratki stik praznoval v družbi številnih znanih obrazov, ponočnjakov in vseh ljubiteljev nepozabnega nočnega življenja, ki bo za kratek čas na voljo v Ljubljani.

Po petkovem odprtju s Faul & Wad Ad, Hannah Mancini in zavidljivim animacijskim programom je sobota postregla z odličnim koncertom kultne skupine Laibach in ekskluzivnim setom Daniela Millerja. In kaj nas čaka prvi konec tedna v decembru?

Kaj obeta prvi decembrski konec tedna?

Petkovo odprtje je bila dobra priprava na prihajajoči elektronski konec tedna, ko na prvi decembrski petek v Kurzschluss prihaja Pendulum DJ set & Verse. Dvojec je prepotoval svet ter s svojimi glasbenimi seti za seboj pušča val navdušenja in zvestih oboževalcev. Avstralca v Slovenijo prihajata drugič, in če sklepamo po njunem prvem obisku, bo Kurzschluss znova razprodan.

Kot vse kaže, bo klub poln do zadnjega kotička tudi v soboto, ko v goste prihaja avantgarda elektronike, Joris Voorn. Nizozemski mojster mešanja žanrov predstavlja svoj novi album, ki po mnenju glasbenih kritikov presega njegove dozdajšnje. Zagotovo bo slovenskim ljubiteljem elektronskih ritmov postregel z nepozabnim setom, ki se lahko zavleče pozno v noč.

Festivalsko dogajanje se nadaljuje

Ustvarjalna ekipa je v letošnji sezoni poskrbela, da se bodo obiskovalci pogosteje vračali v klub, saj je programski okvir sestavila po vzoru evropskih prestolnic in gosti številna priznana glasbena imena.

Na oder Kurzschlussa prihajajo še izjemna Sister Bliss iz kultne zasedbe Faithless, španski matador techno ritmov Cristian Varela, srbska hip hop skupina Bad Copy in house diva Lisa Millett.

Decembrsko dogajanje konec tedna pa bodo nadgradili tudi slovenski zvezdniki – v klub se ponovno vrača Umek s prijatelji, Magnifico bo s srbskimi trubači na vrsti za božič, konec tedna pred tem pa bo v barvah Sladice live z The Brand New Heavies. Kakšna bo novoletna zabava, za zdaj še ostaja skrivnost, prepričani pa smo, da si je dobro svoj vstop zagotoviti čim prej, saj je lani pred vrati kluba ostalo veliko zabave željnih.

Ne spreglejte